Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az idősebb nők nem szeretik a fiatal pasikat, hogy lehet, hogy már több 30 feletti barátnőm, partnerem volt? :D
Nem,nem a lecsúszott,senkinek nem kellő ,lecsúszott fajtából,hanem nyílván jól kinézőek,akiknek sokan udvarolnak,korukbeliek,idősebbek is.Akkor itt miért tagadják olyan vehemensen,hogy ők soha fiatallal?
24/F
En szeretem a fiatalabb sracokat (18 felett persze :) ).
Sokszor sokkal tanulekonyabbak es figyelmesebbek, mint a legtobb korombeli es idosebb ferfi. Nem rutinbol "reszelnek", szeretnek felfedezni elobb. Nekem csak pozitiv elmenyemvan veluk :)
30 L
Mert őket érdekelted...örülj neki.
De engem, pl. akkor sem tudnál tűzbe hozni a kisfiús arcoddal/testeddel, ha itt állnál előttem, szó szerint.
Tévedsz 3-aska,nem vagyok "kisfiús",max.fiatalos,de az pozitívum szerintem.Lehet te sem hoznál tűzbe engem...
#4: Nem vagy tisztában a fogalmakkal.Az "idősebb nő" azt jelenti,hogy valamihez viszonyítva,jelen esetben tőlem idősebb. Én 24 vagyok, tehát egy 25 éves nő is idősebb nálam egy évvel. A 60 évestől meg fiatalabb az 58 éves 2 évvel.
A negyvenes nők valamilyen okból azt hiszik, hogy a fiatalabb gyerekek jól teljesítenek az ágyban, vagy mert azt gondolják, hogy fiatalítják őket.
De csak azért, mert még nem találkoztak férfival, aki mellett nők lehetnek..
Ha szerinted ez pozitívum, hogy fiatalos az arcod.. örülj magadnak...
(Megjegyzem annak meg felettébb örülök/örülnék, ha nem hoználak tűzbe... Nem hiányzik, megint, egy újabb nyálcsorgató kisfiú.)
Egy tapasztalt férfi sokkal többet ér egy 30 feletti nőnek, mint egy ügyetlen/férfiatlan mai huszonéves...
Sőt, a mai huszonéves "férfiak" többségében, semmi férfias nincs. A villanykörte cseréjét, nem merném rájuk bízni és a nagy részük úgy néz ki, mint egy rossz b..i.
Természetesen tisztelet a kedves és sajnos, igen kevés kivételeknek.
Én még fiatal vagyok(24), de 30-40 évesen is simán szexelnék egy 24 évessel, ha tetszik és én is neki.
ÉS persze ha szingli lennék.
Csak az életkor miatt nem utasítanám el a jó testű, fiatal, vonzó, energikus srácot. Ez baromság.
De maximum egyéjszakás kaland lenne ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!