Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasznált engem egy idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznált engem egy idősebb pasi?

Figyelt kérdés
Elég megalázottnak érzem magam. 2 hónapja randiztunk már ezzel a sráccal , aki amúgy 11 évvel idősebb nálam. Nagyon odaadónak, kedvesnek ismertem meg. Mindent elmondott magáról, és én is. Ezidáig minden nap , és egész nap chateltünk, majd egy héttel ezelőtt lefeküdtünk. Azóta egyértelműen ritkábban ír, sőt két napja már nem is ír. Én meg persze miután lefeküdtünk , jobban kötődöm hozzá , főleg mivel minden téren ő a második az életemben. Szóval lekoptatott szerintetek? Írjak neki valamit, vagy rákérdezzek ,hogy mi történt? Illetve hogyan felejtsem el? :( 20/L 31/F
2017. jún. 8. 07:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg az volt csak a célja ,hogy lefeküdjön veled,utána már nem vagy érdekes.
2017. jún. 8. 07:15
 2/30 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos ez így van ahogy az előttem szóló írja,kellett neki a fiatal lyuk,megkapta és kész. Ha több esze van és jó voltál akkor fog keresni,de csak hogy a cipódba tolja a kolbászát.
2017. jún. 8. 07:18
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezheted. De lehet hogy nem jössz be neki. Már szex terén, és akkor hiába minden. Az jobb lenne neked ha azt mondaná hogy nem tetszel ott, nem jó az illatod ott.

Mert ez is benne van a pakliba, hogy azóta nem tetszel neki.

2017. jún. 8. 07:19
 4/30 A kérdező kommentje:
4 órán keresztül szeretkeztünk. Olyan téren tetszettem, illetve nagyon jókat beszélgettünk , és jól elvoltunk.. Ezért sem értem :(
2017. jún. 8. 07:22
 5/30 anonim ***** válasza:
74%
4 óra soknak tűnhet ,de első együttléteim a lányokkal tovább húzodnak, mi majdnem 4 órát azzal töltünk hogy akkor nincs még szex csak előjáték,masszírozás meg ilyenek.
2017. jún. 8. 07:30
 6/30 A kérdező kommentje:
Nagyon elkeseredtem. Főleg mivel az első kapcsolatom után , nagyon nehezen kezdtem el randizni. 4 év után most először taliztam valakivel, aki szintén átvert..
2017. jún. 8. 07:33
 7/30 anonim ***** válasza:
12%

Van csaja. Ennyire egyszerű az egész. Egy igazán szép élmény voltál neki, de a lelkiismeret furdalása leállította. Azon kívül, hogy 4 órán át kellett dolgoznia rajtad és rájött, hogy lusta ő ahhoz, hogy 4 órát dolgozzon egy tapasztalatlan csajon, hogy orgazmusa legyen, mikor otthon az asszonyon elég 20 perc munkálkodás.

Remélem jó volt neked is tanulópénznek, hogy ne feküdj le rögtön a pasival az első randin, hanem randizzatok a szó klasszikus értelmében és lassan haladjatok előre. Minden lépcsőfok élvezetes egy kapcsolatban, minek úgy rohanni?

2017. jún. 8. 08:00
 8/30 anonim ***** válasza:
76%
Meglehet...
2017. jún. 8. 08:11
 9/30 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk le az első randin.. Két hónapja ismerkedtünk.
2017. jún. 8. 08:14
 10/30 anonim ***** válasza:
83%
Nincs új a Nap alatt.
2017. jún. 8. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!