Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznált engem egy idősebb pasi?
Nem értem az ilyen pasikat. Felszed egy helyes kis fiatal csajt és akkor miért nem tartja meg?
F
Valószínűleg rájött, hogy mégsem illetek össze.
Vagy az ismerkedés alatt annyira rózsaszín kép alakult ki a fejében veled kapcsolatban, ami után a valóság csalódás volt. És ez sokkal inkább a valóság kellemetlen tulajdonsága nem a tied.
Az meg, hogy megadta a módját és rászánta az időt és az energiát inkább a korából következik, hogy legalább neked jó élmény legyen.
A ferfi addig a legkreatívabb es legkitartóbb amíg megszerez elsőként
Utána egy tekjesen másik korszak kezdődik (vagy nem kezdődik)
Sajnálom :(
Tudod, vannak azok a férfiak(nak nem nevezhető véglények), akik nagyon jól meg tudják játszani magukat ideig-óráig, ameddig a céljukat el nem érik. 2 hónap azért nem egy óriási idő, főleg, hogy ki tudja, mellette még mit csinált...
A múlton viszont már nem lehet változtatni, viszont a jövőre nézve azt tudom javasolni, hogy csak rendes kapcsolatban feküdj le, azzal a kalandorok jó részét ki tudod szűrni.
U.i.: az életkornak meg semmi köze ehhez. Egyik veled egykorú lány haverommal 20-22 éves pasik játszották el ezt már jó sokadjára...
"4 év után most először taliztam valakivel, aki szintén átvert"
Nézd ifjú hölgy. A férfiak döntő többsége nem beszélgetni, hanem dugni akar. Szerintem nem mondta az ismerkedés során, hogy holtodiglan-holtomiglan. Ezt csak te képzelted bele. Szóval ne érezd átverve magad. Kicsit naív vagy, de majd ha gyakorlatot szerzel, nem fogsz beleképzelni olyan el nem hangzott ígéreteket egy kapcsolatba, amik tényleg nem hangzottak el - csak te túlképzelted a jeleket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!