Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a japán csajok az ágyban?
Figyelt kérdés
Külföldön élek, és az egyetemen ahol dolgozom van egy japán csaj, akivel egészen jól kijövünk, eljárunk kávézgatni, ilyenek, szerintem még egy-két hét és meg tudom dönteni :) Érdekelne, hogy akinek már van tapasztalata japán nőkkel, mi a véleménye róluk :)2017. máj. 30. 18:34
1/7 anonim 

válasza:

Mint ahogy a magyar nőkről sem lehet általánosan kijelenteni,hogy jók/rosszak az ágyban,így a japán nőkről sem.
2/7 anonim 

válasza:

Valaki le tudja irni hogy hol lehet ismerkedni japan vagy kinai lanyokkal parkapcsolat vagy szex celjabol, pesten?
3/7 anonim 

válasza:

Arra én is kíváncsi lennék;-)...
6/7 anonim 

válasza:

Hát, ez éppen nem igaz, ritka a szőrük, és kis felületen nől.
7/7 anonim válasza:
Törpe nép a japán papírházban laknak,
De ha leszáll az éj, ők is vígan b*sznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!