Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit gondolnátok, ha egy pasi az ágyban túlönzetlen lenne?
Férfiként írok, hogy egy ilyen pasinak nem igazán látok esélyt párkapcsolatra.
Tudom miről beszélek, sajnos tapasztalat.
Nem tehetek róla, próbáltam már elfojtani a vágyaimat, háttérbe szorítani őket, de nem megy.
Sajnos a sub oldal vonz a light BDSM-ben, ezen belül főleg az erényöv hordása és az alázás.
Csak sajnos nem létezik olyan nő szerintem, aki együtt tudna élni egy magamfajtával, mert a vágyaim miatt a nők 99% úgy érzem nem tudna férfiként tekinteni rám, holott ha ismernének, tudnák, hogy a másik oldalról nem vagyok egy nyámnyila alak.
Egyszerűen csak izgat az ilyen szintű kontroll és hogy kényeztethessem önzetlenül a páromat.
De sajnos ilyen nővel még nem találkoztam, pedig próbálkoztam/próbálkozok. (Lassan úgy érzem, szerintem nincs is ilyen nő...)
29/F
Néha én is ilyen vagyok.
Vagy azért mert nem annyira van hangulatom de nem akarom a másikat kielégítetlenül hagyni, van, hogy közben döntök úgy, hogy jó ez így, vagy úgy alakul valamiért, hogy nem alkalmas a folytatás, stb.
Néha tényleg csak elég adni egy kis élvezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!