Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol szoktatok szexelni, ha senkihez se tudtok menni?
Figyelt kérdés
Mindkettonk szulei otthon vannak, szobat meg nem szeretnek kivenni. Erdöbe esetleg? Kocsiba kenyelmetlen. 25-30s korosztaly.2017. máj. 30. 08:54
11/15 A kérdező kommentje:
Megoldjuk, koszönöm a hasznos válaszokat! Föleg azoknak, akiknek bantja a szemet, h kozel 30 evesen meg otthon lakom. 1-igy alakult eddig az eletem
2-szeretem a szuleimet. (Ez nem azt jelenti h mar jövöheten nem koltoznek ossze azzal, akit nagyon szeretek..)
3. Mi a francnak menjek albiba? Egyedül? Majd a lannyal ha mar ott tartunk.
Kreatívak leszunk, vegulis barhol jo, erdo szelere gondoltam en is..😉
2017. máj. 30. 12:29
12/15 anonim válasza:
szeretem amikor feltesznek egy kérdést és utána még nekik áll feljebb.
30 évesen mindegy, hogy hol laksz, de ilyen kérdést talán már ciki felrakni ebben a korban.
13/15 anonim válasza:
Dugni bárhol lehet ha igazán akarjátok egymást :D Nem kell fizetős hely hozzá.
14/15 anonim válasza:
Az ilyen kérdésekből látszik, hogy a lakástámogatási programok nem igazán működnek xD
15/15 A kérdező kommentje:
12. Szeretem amikor egy kérdést leoltanak a sárga földig! :D Igazi magyar szokás ;) Ez csak egy kérdés, sztem 30 évesen se gáz felrakni. Nem volt még benne tapasztalatom, azért kérdem.
2017. máj. 30. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!