Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátommal nem tudunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Norika996 kérdése:

A barátommal nem tudunk szexelni. Mi lehet az oka? többi lent.

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem tudunk szexelni. Elég friss a kapcsolat, 2 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást, kívánjuk is egymást. Orál megy is ezerrel oda-vissza.., de ha oda kerül a sor hogy csináljuk, "felsül". pedig iszonyatosan jó az ágyban, mégsem megy neki valamiért. Ha orálisan kényeztetem 2-3 perc múlva el is megy. Élvezi is. Mondta hogy nem velem van a baj, hanem vele. Mondta hogy sajnálja, meg hogy rástesszel., hogy azt akarja nekem is jó legyen. De mikor csináljuk ,látom rajta hogy "van valami".. Rosszul is érzem magam e miatt, és volt már hogy inkabb hagytuk. Ekkor mondta hogy szeret nagyon, meg ne haragudjak. Rengeteg lánnyal volt már, nem egy barátnője volt már. Ezért sem értem. Ha csináljuk is, és jól megy minden az sem tart sokáig, mivel hamar elmegy. Amin elmondása szerint ő is csodálkozik. Nem tudom mi lehet a baj.. ? Beszéltük hogy lehet még kicsit szoknunk kell egymást. Szerintetek? 22/L

2017. máj. 30. 01:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sok régi csaj elkoptatta.
2017. máj. 30. 01:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem az a fura, hogy bármit csináltok 1-2 perc alatt mindig elmegy. Szerintem ez a baja, ég az arca emiatt, és ezen stresszel. Úgy néz ki semmit nem tett annak érdekében az évek alatt, hogy "megedződjön", mármint ne az legyen, hogy előveszi, hozzá ér a csajhoz aztán elis sült.
2017. máj. 30. 02:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Ilyen palit hosszútávon senki nem tolerál, beteszi kiveszi aztán annyi volt, nekem jó volt, neked meg sorry. Gondolom a csajai hagyták ott és most is parázik.
2017. máj. 30. 02:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Naná, hogy rástresszel: gyorstüzelő és frusztrálja. Valószínűleg tudatalatt úgy van vele, hogy minek csinálja ha úgysem tart sokáig és csalódást okoz.
2017. máj. 30. 03:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Oké, hogy elsőre hamar elmegy, de másodszorra, harmadszorra is ? Vagy egyszer elmegy, lekonyul és utána az Atya Úristen sem állítja fel és annyiban hagyjátok ? Hogy van ez nálatok, mert nem mindegy.

30/f

2017. máj. 30. 03:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, szervi baja nincs! Adj időt neki, ne kergesse magát teljesítménykényszerbe és főleg ne stresszeljen, mert akkor arra koncentrál, hogy mi lesz ha...és akkor sajna az is lesz. Ez ördögi kör. Játszatok " tét" nélkül, tanuljátok 1mást
2017. máj. 30. 08:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"pedig iszonyatosan jó az ágyban", de béna, felsül, nem tud elmenni, hamar megy el, rosszul érezzük magunkat.

Azt hiszem nem tudod mit jelent iszonyatosan jónak lenni az ágyban.

A srác béna, nincs tapasztalata és hazudott neked. Én is első kapcsolatomban sokszor mondtam, hogy "még sosem történt ez velem"

Persze, mert tapasztalatlan voltam, hiába volt "annyi barátnőm előtte"

Majd rendbe jön, ha szerez egy kis tapasztalatot veled, addig próbáld élvezni a te oldaladról és ne törődj vele, neki is jobb, ha nem nézed, hanem engeded, hogy hozzád "felzárkózzon"

2017. máj. 30. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Korai magömlés. Szerintem ez a fiatal korral jár.

Nekem ebben a korban az első menet ment ilyen hamar (néha).

A második-harmadik már egyre hosszabb volt.

Minden menet között kell hagyni egy kis pihenőt.

Van aki néhány perc alatt regenerálódik, más fél óra alatt. A harmadik menet után még-több (kb. egy nap).

Majd összecsiszolódtok. Próbálkozzatok, mint a kiskutyák, majd sikerül.

50 évesen majd az lesz a bajod, hogy már teljesen lezsibbadtál, de a párod még mindég nem ment el.

2017. máj. 30. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Ismerj meg engem! Velem egész nap tudnál szeretkezni. Én bírom.
2017. máj. 31. 06:34
 10/11 anonim ***** válasza:

1. hogy lehetne iszonyatosan jó az ágyban, ha meg sem tud dugni? Paradoxon.

2. rengeteg csaja volt... hmmm, vagy kamu, vagy mind otthagyták, mert béna

3. gyorstüzelő - ez neked nem lesz elég, három lökés és ennyi

4. szoknotok? Hová? A párommal a harmadik randin lefeküdtünk, be tudta tenni, vagy tíz percig simán állt neki és bírta, és ez azóta jobb és jobb. Nem kell semmit szoknotok, egyszerűen ő ezernyi kifogást talál a bénaságára.

Ha azt mondod, jó az ágyban, nem voltál még olan férfival, aki TÉNYLEG jó az ágyban és kb. azon imádkozol, hogy ne sikíts, mikor dug. :)

Én is azt hittem, hogy az ex jó, aztán a nagy fenéket.

2017. máj. 31. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!