Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nem tudunk szexelni. Mi lehet az oka? többi lent.
Oké, hogy elsőre hamar elmegy, de másodszorra, harmadszorra is ? Vagy egyszer elmegy, lekonyul és utána az Atya Úristen sem állítja fel és annyiban hagyjátok ? Hogy van ez nálatok, mert nem mindegy.
30/f
"pedig iszonyatosan jó az ágyban", de béna, felsül, nem tud elmenni, hamar megy el, rosszul érezzük magunkat.
Azt hiszem nem tudod mit jelent iszonyatosan jónak lenni az ágyban.
A srác béna, nincs tapasztalata és hazudott neked. Én is első kapcsolatomban sokszor mondtam, hogy "még sosem történt ez velem"
Persze, mert tapasztalatlan voltam, hiába volt "annyi barátnőm előtte"
Majd rendbe jön, ha szerez egy kis tapasztalatot veled, addig próbáld élvezni a te oldaladról és ne törődj vele, neki is jobb, ha nem nézed, hanem engeded, hogy hozzád "felzárkózzon"
Korai magömlés. Szerintem ez a fiatal korral jár.
Nekem ebben a korban az első menet ment ilyen hamar (néha).
A második-harmadik már egyre hosszabb volt.
Minden menet között kell hagyni egy kis pihenőt.
Van aki néhány perc alatt regenerálódik, más fél óra alatt. A harmadik menet után még-több (kb. egy nap).
Majd összecsiszolódtok. Próbálkozzatok, mint a kiskutyák, majd sikerül.
50 évesen majd az lesz a bajod, hogy már teljesen lezsibbadtál, de a párod még mindég nem ment el.
1. hogy lehetne iszonyatosan jó az ágyban, ha meg sem tud dugni? Paradoxon.
2. rengeteg csaja volt... hmmm, vagy kamu, vagy mind otthagyták, mert béna
3. gyorstüzelő - ez neked nem lesz elég, három lökés és ennyi
4. szoknotok? Hová? A párommal a harmadik randin lefeküdtünk, be tudta tenni, vagy tíz percig simán állt neki és bírta, és ez azóta jobb és jobb. Nem kell semmit szoknotok, egyszerűen ő ezernyi kifogást talál a bénaságára.
Ha azt mondod, jó az ágyban, nem voltál még olan férfival, aki TÉNYLEG jó az ágyban és kb. azon imádkozol, hogy ne sikíts, mikor dug. :)
Én is azt hittem, hogy az ex jó, aztán a nagy fenéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!