Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hol szoktatok szexelni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol szoktatok szexelni, ha senkihez se tudtok menni?

Figyelt kérdés
Mindkettonk szulei otthon vannak, szobat meg nem szeretnek kivenni. Erdöbe esetleg? Kocsiba kenyelmetlen. 25-30s korosztaly.
2017. máj. 30. 08:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Még otthon laktok?

Hát így nehéz, ha nem vesztek ki búvóhelyet, de azért nem hiszem el, hogy mindig otthon vannak mindenkinél..

24F

2017. máj. 30. 08:56
 2/15 anonim ***** válasza:

ebben a szép időben már tényleg csak a képzelet szab határt.

Ha nagyon kellene egy hosszabb lakás, akkor pedig keress egy havert/rokont aki megengedi, hogy napközben használjátok a kecót. (egy nagybácsi vagy hasonló a legtutibb)

2017. máj. 30. 08:59
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát mi tipikusan azok vagyunk, akik erdőn mezőn tóparton képesek egymásnak esni. Régebben kivettünk egy olcsó falusi panziót a közelben, de rájöttünk hogy fölösleges.

Mióta tavaly egyetemre mentünk, az ő lakásában csináljuk, mivel én két lánnyal lakom együtt.

19 L

2017. máj. 30. 09:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha otthon vannak a szülők akkor miért probléma ez?Nem gyerekek vagytok már...Megértik.Barátnőm 18 éves korom előtt is nálam "aludt"Szüleim büszkék voltak rám.:) "Keressetek olyan helyet ahol nem jár senki,pl erdős rész.Autós szex szerintem kényelmetlen,esetleg mellé egy pokrócot terítetek.Persze valahol olyan helyen ahol nem járnak.
2017. máj. 30. 09:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
És nincs saját szobád? Kit érdekel, hogy otthon vannak? Beraksz valami zenét. 30 évesen már csak elfogadják, hogy szexelsz. De ha jól sejtem nem az érdekli őket, hogy mit csinálsz a szobádban, hanem, hogy mikor költözöl már ki a szobádból és keresel legalább egy albérletet.
2017. máj. 30. 09:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Szabadban szinte bárhol. Pl: Margit sziget, erdős részek, Sas hegy, Velencei tóban. Olyan helyek ahová kevesebben mennek. Sötétedés után meg szinte mindegy. Legyetek kreatívak s bevállalósak. Sokkal izgalmasabb mint 4 fal között...
2017. máj. 30. 09:12
 7/15 A kérdező kommentje:
1. Igen, kepzeld meg otthon lakunk! Jo egyeseknek.... de sztem hamarosan osszekoltozunk, bar meg csak par hete ismerjük egymast, nagyon egy huron pendulünk minden teren😉
2017. máj. 30. 09:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Béreljetek szobát. Komolyan ennyi idősen ennyire életképtelenek vagytok?!
2017. máj. 30. 09:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem értem.Aki még otthon lakik,az egyértelműen otthon szokott szexelni.

Én 14 évesen vesztettem el a szüzességemet,érdekes lett volna ha huszonéves koromig folyton szobákat vettem volna ki az együttlétekre,amíg otthon laktam.:D

2017. máj. 30. 09:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Jancsi és Juliska elmennek a szexológushoz.

- Doktor úr, szex-szel kapcsolatban van egy nagy problémánk, bemutathatnánk?

- Igen, tessék, ott az ágy.

Jancsi és Juliska nekiesik egymásnak, egy órán kereszü, ülve, fekve, fejenállva stb.

Szexológus csak néz, a végén megkérdezi:

- Gyerekek, ez fantasztikus volt, hol itt a probléma?

- Tetszik tudni, mindketten a szüleinkkel lakunk és nem tudunk hol szexelni.

2017. máj. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!