Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Képtelen vagyok élvezni a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok élvezni a szexet?

Figyelt kérdés
19éves lány vagyok,a problémám az,hogy egyszerűen nem élvezem az együttlétet a párommal. Két év alatt egyetlen egyszer sem éreztem,hogy a csúcsra jutnék. Neki nagyon jó,ő élvezi,én meg csak csinálom. Pedig tiszta szívemből szeretem a páromat,és kívánom is,de maga a szex...egyszer-egyszer éreztem,hogy na ez igen,de úgy érzem magam,mintha csak feküdnék,valaki meg élvezkedik mellettem. Voltam más fiúval is előtte,akkor se élveztem a szexet. A jelenlegi páromba szerelmes vagyok,és nem akarom,hogy ez miatt szakítsunk,de el vagyok keseredve. Azt tudom,hogy vannak nők,akik nehezen élveznek el. De velem mi lehet a baj? Van ötletetek? Tanácsok?
2017. máj. 29. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem a mostani parom azt mondta hogy elottem sose epvezett el ! Es frankon azthitte hogy megis ..! Lehet valamit nem jol csinal ! Jobban figyeljen oda hogy neked mi a jo, mit elvezel, probaljon meg addig nem elelvezni mig neked nem sikerult !

F22

2017. máj. 29. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Mostani pároddal beszéltél erről a problémádról? De lehet többet segítene,hs nem csak feküdnél,hanem Te is mozognál közben pl misszionárius pózban is tudsz alul mozogni. Vagy váltsatok pózt legyél Te felül. Diktáld Te a tempót és tudod írányítani a behatolási szöget és a behatolás mélyégét is ;)
2017. máj. 29. 12:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Mélységét
2017. máj. 29. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy aszexuális vagy. Szeretnéd élvezni, de nem megy, vagy igazából hidegen hagy a szex, csak azért csinálod mert önzetlen vagy?

Arra kell választ adnod magadnak, hogy mi az ami felizgat? Van-e ilyen gondolatod, perverz vágyad, álmod? Ha van bármi, igyekezz ezt megvalósítani.

2017. máj. 29. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Az ok: ugyetlen partner/onzo partner.

Vagy: te vagy az ok mert a maszturbalva van orgazmusod akkor meg kell mondani mi jo neked.

2017. máj. 29. 13:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindenféle pózban csináljuk,ő is nagyon szexi számomra,tényleg kívánom is,de el vagyok szomorodva,hogy nem élvezem. Én is szoktam mozogni,lovaglóban élvezem is valamennyire,de ott se hű de nagyon.
2017. máj. 29. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem jól csinálja, vagy te nem engeded el magad teljesen. Hosszú előjáték kell szerintem, azt te tudod kitapasztalni, hogy mitől indulsz be, nálam pl. ez is hangulat függő, mert nem mindig ugyanaz esik jó, meg nem mindenkinél ugyanaz fér bele. Peúbékozzatok, hogy csókolgatja a nyakad, az ujjbegyével simogat szép lassan, közbe fújja a nyakad meg ilyesmik. Olvass erotikus sztorikat elötte, akár közösen. Ha nem izgulsz fel, akkor nyilván nem élvezed utána se a szexet, pl. nekem is van, hogy a barátom csak gyors szexet akar reggel, én akkor sosem vagyok hangulatba, nem is izgulok fel rendesen, gyorsan is csinálja, kb. ennyi erővel a fülembe is dugdoshatná, mert ugyanannyira érzem ezt erotikusnak. De ha van rendes előjáték, akkor utána alig várom, hogy végre betegye
2017. máj. 29. 13:50
 8/10 anonim válasza:
Tibivel milyen volt?
2017. máj. 29. 13:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat,válaszokat.

Tibivel annyira jó volt,hogy már nem is emlékszem.

2017. máj. 29. 14:14
 10/10 anonim válasza:
Mit szolt a rokalyukhoz?
2017. máj. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!