Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb szexpóz? Melyikkel lehet a legnagyobbat élvezni?
Figyelt kérdés
saját tapasztalat érdekel
pasik nők egyaránt
23N
2017. máj. 28. 12:56
3/13 anonim válasza:
nekem hason sikerült a legnagyobbat élvezni
4/13 anonim válasza:
Én amitől eltudok élvezni az az amikor a csaj hason fekszik és én vagyok felül. Azért mert érzem a puha seggét és számomra ez a legjobb érzés/illetve póz is. 20/F
5/13 anonim válasza:
Amikor az aktualis csajom tovig/majd tovig bevette es benntartotta amig minden spricc megerkezett a szajaba/torkaba.
Na nalam azok a legnagyobbak. Nem vagyok hive a tarko-szkandernek s nem is csinalom, ugy a legjobb ha a lany magatol marad rajta.
Kerdezo: csinaltad mar igy?
39f
6/13 A kérdező kommentje:
privit is szívesen fogadok
beszélgetést sem utasítok el
csak legyen megnyerő az üzenet
:-)
2017. máj. 28. 13:23
7/13 anonim válasza:
Én azt szeretem legjobban, amikor mind a ketten térdelünk, hátulról átkarolom, felegyenesedünk, ő a nyakamba karol hátulról, én fogom a melleit, és csókolgatók a vállát/nyakát. 23/F
8/13 anonim válasza:
Amikor a dereka alá van téve párna, lábai a nyakamban és befészkelem a farkamat tövig neki, csípőmet tekergetve. Illetve hason fekszik, és ráfeküdtem felülről tömve. Ekkor élveztünk eddig legnagyobbat. ☺
10/13 anonim válasza:
Szerintem hátulról, főleg, ha szép vastag farka van a pasinak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!