Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti el tudtok élvezni úgy is szex közben, hogy nem izgatjátok külön közben a csiklótokat?
Nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra. Ez teljesen normális, mint ahogy az is, hogy behatolás közben akár te magadnak, akár a párod neked izgatja a csiklódat. Ha így kielégítő mindkettőtök számára a szex, akkor nincs probléma, és szerintem hülyeség túlgondolni :)
30N
28 évig azt hittem, hogy nem. Aztán találkoztam a párommal (most már a férjem), és ő bebizonyította, hogy igen, képes vagyok rá. Ügyes :)
Szexuálpszichológus segíthet tisztázni. Ha normális kapcsolatot akartok, akkor ki kell mondani a problémákat, és meg oldásokat kell rá találni! Akkor is, ha ez kellemetlen neki vagy neked.
Én sem tudok úgy elmenni. És tényleg van az a feszültség, amikor már majdnem, de mégsem sikerül és sírni tudnék tehetetlenségemben, de a párom nem adja fel és végül minden király.
Mondd el, hogy mit szeretnél, mert lehet, hogy tényleg nem tudja mit csináljon. Irányítsd és mondd ki, hogy mit akarsz, különben nem fog változni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!