Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti el tudtok élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti el tudtok élvezni úgy is szex közben, hogy nem izgatjátok külön közben a csiklótokat?

Figyelt kérdés
Én sajnos nem tudok, és nagyon zavar. Max lovagló pózban, de az nálunk kb szökőévente egyszer van, mert a párom nem szereti azt a felállást és lekókad neki. Bármilyen más pózban muszáj közben magamhoz nyúlnom és kicsit rá is kell koncentrálnom arra, hogy el tudjak élvezni. Úgy gondolom, hogy ez nem igazán normális. Más pasikkal azelőtt simán ment. Sokszor kb dührohamot tudnék kapni már szex közben, hogy ilyen nyögve nyelősen, erőltetve megy csak. Gondolkoztam, hogy azért van, mert talán nem működik a kémia igazán? Legtöbbször olyan teszetoszának tartom a párom az ágyban. Nem tud úgy hozzámérni, hogy igazán beinduljak tőle, kicsit olyan szerencsétlenkedős, pedig nem olyan fiatal már(34 éves). Az orális szexet is úgy csinálja, hogy nemhogy nem élvezetes, inkább idegesítő, ahogy közben össze vissza matat, mintha konkrétan fogalma se lenne, hogyan és hova kell hozzáérni a nőhöz. Sokszor már úgy érzem, csak "muszájból" szexelünk. Egyre ritkább is, simán eltelik 2-3 hét szex nëlkül. 4 éve vagyunk együtt. A kapcsolat eleje sem volt zökkenőmentes, sokszor fel sem állt neki, annyira ráfeszült, hogy jó legyen. Ő nem érti mi a bajom, szerinte jó a szex köztünk, és ha mondani merem, hogy nekem nem igazán kielégítő, akkor én vagyok a szar, mert megalázom és leszólom. Teljesen lecsökkent a libidóm ettől es feszült, depis hullámaim vannak. Mit tegyek? Ezért elhagyni nem akarom, de félek túl régóta tart már ez a beidegződés, hogy nem túl jó a szex.
2017. máj. 26. 16:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
A párod béna.
2017. máj. 26. 16:45
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra. Ez teljesen normális, mint ahogy az is, hogy behatolás közben akár te magadnak, akár a párod neked izgatja a csiklódat. Ha így kielégítő mindkettőtök számára a szex, akkor nincs probléma, és szerintem hülyeség túlgondolni :)

30N

2017. máj. 26. 16:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat, akkor ulj meg kicsit a langyos szarban, ha negy ev nem volt eleg.
2017. máj. 26. 16:48
 4/17 anonim ***** válasza:

28 évig azt hittem, hogy nem. Aztán találkoztam a párommal (most már a férjem), és ő bebizonyította, hogy igen, képes vagyok rá. Ügyes :)

Szexuálpszichológus segíthet tisztázni. Ha normális kapcsolatot akartok, akkor ki kell mondani a problémákat, és meg oldásokat kell rá találni! Akkor is, ha ez kellemetlen neki vagy neked.

2017. máj. 26. 16:51
 5/17 anonim ***** válasza:

Én sem tudok úgy elmenni. És tényleg van az a feszültség, amikor már majdnem, de mégsem sikerül és sírni tudnék tehetetlenségemben, de a párom nem adja fel és végül minden király.

Mondd el, hogy mit szeretnél, mert lehet, hogy tényleg nem tudja mit csináljon. Irányítsd és mondd ki, hogy mit akarsz, különben nem fog változni semmi.

2017. máj. 26. 16:53
 6/17 anonim ***** válasza:
Csere.
2017. máj. 26. 16:53
 7/17 anonim ***** válasza:
Én nem bírok, mert anélkül nem ér annyi inger, hogy felizguljak. Nekem a barátom közbe szokott segíteni a kezével
2017. máj. 26. 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Én sajna nem tudok, ugyanez a problémám. Annyi a különbség, hogy más pasival sem ment a hüvelyi orgazmus. Az én párom megtanulta "kezelni" a csiklómat, szóval nem kell közben magamhoz nyúlnom szerencsére. :D Szerintem nálatok a barátoddal van probléma. Esetleg vegyetek egy vibrátort, és azon mutasd meg neki, hogy milyen technikával mennyire gyorsan stb csinálja.
 9/17 Költőnő? ***** válasza:
Miért nem segítesz neki? Ha nincs feedback, honnan tudná, hogy szarul csinálja?
 10/17 A kérdező kommentje:
Van feedback. Csak nem veszi komolyan.
2017. máj. 26. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!