Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
P83 kérdése:
Lányok hogy a legjobb nektek? Ha nyalják a csiklótokat, ha szívják, ha simogatják vagy ha bele nyalnak a puncitokba?
Figyelt kérdés
Tehát az is jó nektek amikor nem a csiklót nyaljuk , hanem a puncitok belsejét?2016. okt. 1. 12:34
3/35 anonim válasza:
Én például azt nem szeretem ha benyalnak, inkább azt szeretem ha ujjaznak közben. Szóval az jobb ha a száj a csiklóra fókuszál, ott kb mindegy mit csinál vele az jó, de talán a szívás vegyítve nyalással a legjobb. De ez kinek mi, kommunikálni kell a partnerrel hogy kiderüljön ő mit szeret.
4/35 anonim válasza:
A simogatják és lágyan nyalják 22 L
5/35 anonim válasza:
Először kézzel simogasson (közben nyelves csók),majd ha már benedvesedtem nyaljon finoman, ujjazzon óvatosan, majd lehet egyre hevesebben nyalni, ujjazni, szívni stb:) Én szeretem azt is ha a nyelvével amennyire csak tud belém nyal.:) De ne arra a területre koncentráljon, inkább a csiklómra.:) Nyalás közben még felizgat az is, ha a fenekemet ujjazza egy picit.
7/35 anonim válasza:
Ahhh, ilyen sorrendben az összes :)
17/L
8/35 anonim válasza:
És kinek milyen gyakran van benne része? :)
9/35 anonim válasza:
én a szívásnál nem érzek semmit, szóvla azon kívül jöhet bármi :)
10/35 ókútyafáját válasza:
Én úgy nyalok mint Lessie :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!