Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
P83 kérdése:
Lányok hogy a legjobb nektek? Ha nyalják a csiklótokat, ha szívják, ha simogatják vagy ha bele nyalnak a puncitokba?
Figyelt kérdés
Tehát az is jó nektek amikor nem a csiklót nyaljuk , hanem a puncitok belsejét?2016. okt. 1. 12:34
11/35 anonim válasza:
Ha picit szívja, és közben a nyelvével a csiklómmal játszik. De imádom azt is, ha a hüvelyembe beledugja a nyelvét, bár a csikló nyalás jobb :)
12/35 anonim válasza:
Én végig szoktam nyalni az egész puncit és jó erősen rányomom a nyelvem, hogy érezze is a törődést :)
Akkor kap a csiklója is meg minden része
És olyat is szoktam, hogy beszívom felváltva a nagyajkait és a számon belül nyalom
13/35 anonim válasza:
Ezek közül egyik sem bocs bro:c
14/35 anonim válasza:
Nekem a szívás,igaz az csak egy bizonyos izgalmi szint után jó...de akkor nagyon.
26/N
15/35 anonim válasza:
Én azt szeretem ha nyalogatják a zsákom
16/35 Scav válasza:
Majdnem 20 év tapasztalat után azt mondom férfiként, hogy ha egy nő egyáltalán szereti, hogy ha szájjal is ingerlik, akkor nyelvvel menj rá a csiklóra és közben óvatosan ujjazd is. Azzal nem nagyon lősz mellé. Arra figyelj, hogy valakinek elég érzékeny a csikló és nem szereti, ha a csukját felhúzod és közvetlen a csiklót nyalod, inkább csak a csuklyán keresztül. Amennyi nő, annyi féle felállás. Figyeld mit reagál!
17/35 anonim válasza:
Csikló nyalás/szívás és közben ujjazás 26 L
20/35 anonim válasza:
Ujjaznak és közben a csiklómat nyalogatják.
Ugh, nagyon beindít:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!