Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti el tudtok élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti el tudtok élvezni úgy is szex közben, hogy nem izgatjátok külön közben a csiklótokat?

Figyelt kérdés
Én sajnos nem tudok, és nagyon zavar. Max lovagló pózban, de az nálunk kb szökőévente egyszer van, mert a párom nem szereti azt a felállást és lekókad neki. Bármilyen más pózban muszáj közben magamhoz nyúlnom és kicsit rá is kell koncentrálnom arra, hogy el tudjak élvezni. Úgy gondolom, hogy ez nem igazán normális. Más pasikkal azelőtt simán ment. Sokszor kb dührohamot tudnék kapni már szex közben, hogy ilyen nyögve nyelősen, erőltetve megy csak. Gondolkoztam, hogy azért van, mert talán nem működik a kémia igazán? Legtöbbször olyan teszetoszának tartom a párom az ágyban. Nem tud úgy hozzámérni, hogy igazán beinduljak tőle, kicsit olyan szerencsétlenkedős, pedig nem olyan fiatal már(34 éves). Az orális szexet is úgy csinálja, hogy nemhogy nem élvezetes, inkább idegesítő, ahogy közben össze vissza matat, mintha konkrétan fogalma se lenne, hogyan és hova kell hozzáérni a nőhöz. Sokszor már úgy érzem, csak "muszájból" szexelünk. Egyre ritkább is, simán eltelik 2-3 hét szex nëlkül. 4 éve vagyunk együtt. A kapcsolat eleje sem volt zökkenőmentes, sokszor fel sem állt neki, annyira ráfeszült, hogy jó legyen. Ő nem érti mi a bajom, szerinte jó a szex köztünk, és ha mondani merem, hogy nekem nem igazán kielégítő, akkor én vagyok a szar, mert megalázom és leszólom. Teljesen lecsökkent a libidóm ettől es feszült, depis hullámaim vannak. Mit tegyek? Ezért elhagyni nem akarom, de félek túl régóta tart már ez a beidegződés, hogy nem túl jó a szex.
2017. máj. 26. 16:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik pózban megy,de ez nem probléma rásegítünk.:)

Például ha masztizok,akkor is elélvezek ha nagyon koncentrálok csikló simi nélkül is.20/L

A barátod hozzáállásával van gond szerintem.

2017. máj. 26. 17:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Sosem tudtam elmenni hüvelyileg, de nekem a barátom csiklóval mindig segít. Orális szex közben szerintem próbáld irányítgatni picit, mondd, hogy mi lenne a jó. Szex közben meg én is jobban szeretem, ha a barátom izgatja, azért az egészen más, mint amikor magamnak csinálom.
2017. máj. 26. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Próbáljátok meg (ha még nem próbáltátok) misszionárius pózban. De ne a klasszikus,terpesztőset,hanem pont ellenkezőleg. Te lefekszel a hátadra,és összezárod a lábaidat. Ahogy mozog a párod,úgy a csiklót "dörgölődni" fog hozzá. Az első alkalommal még biztos kicsit irányítanod kell majd,hogy hogy mozogjon rajtad,de hátha így jó lesz,ha már lovaglóban lelankad.

Én is csak lovaglóban és ebben a pózban amit leírtam, tudok elmenni.

2017. máj. 26. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Én el tudok menni, bár az egész más hatással van rám,mint a csiklóorgazmus, de szokott menni. A te párod viszont nincs eléggé beindulva rád, leginkább ez a baj köztetek.
2017. máj. 26. 18:37
 15/17 Költőnő? ***** válasza:
Hát ha te jelzed, de ő szarik rá; akkor lépni kell. Nem értem mi a kérdés.
2017. máj. 26. 19:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Én is sokszor gondoltam erre és sokszor meg is kérdeztem tőle,hogy kíván-e engem egyáltalán. Azt mondja mindig, hogy igen. Ennyi idő után sokadszori kérdezésre csak megmondta volna már, ha mégsem...
2017. máj. 26. 19:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Kene egyet szexelned mas pasival.,,sztem.
2017. máj. 26. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!