Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek mikor puncinyalásnál a srác kicsit agresszívebben szívja a csiklótokat?
Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 01:17
1/13 anonim válasza:
Igen, én kérni is szoktam ezt. Nagyon tetszik.
3/13 anonim válasza:
Nem mert fájdalmas. Volt már hogy szoltam hogy ezt ne mert nem jó de Ő meg azért is. Nem értett a szép szóból hát szájba rúgtam " - Mondtam,hogy Ne mert nem jó b+"
4/13 anonim válasza:
A lányok úgy szeretik ha lágyan szívjuk a csiklójukat.amúgy fájdalmas nekik.Képesek felsikítani ha jól csinálod.:)18/F
5/13 anonim válasza:
Én utálom de nagyon! A csiklóval óvatosan kell bánni! velem legyen agresszív :P L
6/13 anonim válasza:
Kb. annyira szeretem, mint ahogy te szeretnéd, hogy "kicsit agresszívabban" harapdálja a partnered a makkodat.
7/13 anonim válasza:
Nem,nem szeretem mert fáj és oda a varázs .
Ha addig élveztem tetszett azonnal alap állásba megy vissza .
8/13 anonim válasza:
én meg csak azt szeretem, ha már konkrétan a húgycsövemnél nyalja nagyon erősen, szóval szerintem egyénfüggő, ki mit szeret
9/13 anonim válasza:
Én nem élvezem ha szívják a csiklóm, sőt. Ha egyszer megszívják onnantól élvezni se tudom a nyalást annyira fáj és kellemetlen érzés ha hozzáér.
10/13 anonim válasza:
én azt imádom, amikor tud mellőzni mindenféle agresszulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!