Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lorie.katyja kérdése:
Elmondanátok a barátotoknak?
Figyelt kérdés
Egy fél éve szakítottam az exemmel. És nemrég kezdtem el beszélgetni egy másik fiúval aki mint kiderült együtt dolgozik az exemmel de csak látásból ismerik egymást. Viszont nagyon érdekli az előző kapcsolatom, mert arról már beszéltünk, hogy nem volt valami fényes. Ti megmondanátok neki, hogy tulajdonképp "ismeri" az exem?2017. máj. 28. 14:33
2/5 anonim válasza:
Ha érdeklődik akkor igen. Miért mi van abban? Semmi.Akkor meg?
4/5 anonim válasza:
Direkt biztos nem támadnám le a következő találkozáskor/beszélgetéskor, hogy „ismered az exem”, de ha kijön rá a lépés, gondolom nem állandón erről beszélgettek, de ha ez a téma én megmondanám és nem egy komolyabb kapcsolat alakulása közben kéne hogy kiderüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!