Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti elmondanátok egy "barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok egy "barátotoknak", hogy jobbnak képzeli magát, mint amilyen valójában?

Figyelt kérdés

Ez egy elég kínos kérdés és szituáció.

Van egy srác, akivel közös a baráti társaságunk, így gyakran találkozunk összejöveteleken. 1-2 éve már azt hallgatom folyton, hogy a nőket szidja, ők a felszínesek, mert nem akarnak összejönni vele stb stb. Soha nem foglalkoztam vele kifejezetten, mert nem az én dolgom. De nemrég azt ecsetelte, hogy ő milyen "rendes és normális" srác, aki intelligens, gondoskodó, vicces és a csajoknak meg csak a bunkó pasik kellenek, pedig ő megérdemelne egy rendes és csinos lányt. Na a probléma az, hogy ő egyik sem. Nem tűnik rendesnek, végképp nem normálisnak és szerintem kicsit sem vicces.

Jelezzem neki finoman, hogy magába keresse inkább a hibát vagy hagyjam abban az illúzióban, hogy ő egy főnyeremény?

2017. ápr. 30. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem ha mindenki idejárna megvitatni minden egyes lépést, amelyet a baráti társaságukban terveznek tenni, akkor majdnem annyi lapletöltése lenne az oldalnak, mint a Facebooknak.
2017. ápr. 30. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha nő vagy, te is felszínes k leszel. Ha férfi akkor majd jön a "neked könnyebb, te nem tudhatod, amúgy is mit képzelsz magadról"... Semmiképp sem nyerhetsz. Ahogy az itteni hasonló alakok sem fognak megváltozni attól, hogy mi elmondjuk nekik a véleményünket, esetleg tanácsot is adunk. Akkor is a világ lesz a hibás.
2017. ápr. 30. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon zavar, akkor elmondhatod neki, de szerintem nem fogja érteni. Egyszerűbb, ha megmarad a "jó kapcsolat", és hallgatsz. Ha nagyon jó barátok lennétek, akkor azt mondanám, hogy beszélj vele, de így felesleges.
2017. ápr. 30. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ női vagy férfi szemmel látod te ezt,és az sem mindegy mit látsz,hogyan viselkedik másokkal, miket csinál.

Aztán mások akikkel van,ők mit gondolnak az is mérvadó lehet.

2017. ápr. 30. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ, elképzelhetőnek tartod-e, hogy megfontolja. Ha egy önfejű alak, aki úgyis csak megsértődik, akkor semmi értelmes szólni neki. Csak megsértődik, az mire jó? Azért ne légy álszent, te ne szidd a nőket, csak akkor, ha tényleg egyetértesz az adott dologgal.

Ha kinézed belőle, hogy egy ilyen eset után hajlandó lenne változni, akkor közöld vele. De én nem így egy az egyben közölném, hanem amikor mesél egy sztorit pl., hogy legutóbb miért gondolta, hogy a nők felszínesek, konkrétan kérdezz rá, hogy:

- és te mit csináltál? és mit mondott a nő?

stb.

És akkor mondd el, hogy ebben az esetben nem neki volt igaza, és indokold meg, miért. Aztán később mondhatod, hogy figyelj, több esetben nem volt igazad, érdemes átgondolni. Szerintem az emberek konkrét esetekből jobban tanulnak, ha annyit mondasz, nem főnyeremény, az túl általános.

Minden esetre érdekel, hogy mi történt, majd légyszi írd le.

2017. ápr. 30. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyugi mindenki többet képzel magáról, mint ami.

Felesleges neki ezzel kapcsolatban bármit is mondani, mert csak te leszel a bunkó.

2017. ápr. 30. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Ha barátodnak számítod, akkor azért jelezd felé, hogy khmm... egyszer azért átgondolhatná azt a verziót, hogy talán nem feltétlen gondolkodik nőknek tetsző módon.

Ha nem barát, akkor meg hagyd, hadd szívjon csak! Legfeljebb majd idejön ő is a gyakorira rinyálni a többi hasonszőr mellé. Elfér.

2017. ápr. 30. 22:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Átgondolva rájöttem, hogy soha nem látná be, hogy benne van a hiba, így inkább hagyom a dolgot.
2017. máj. 7. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Így van, kár mondani bármit is, nagyon kevés az az ember aki belátja ha hibázik, vagy jelen esetben tisztában van önmagával, képességeivel, tulajdonságaival.
2017. máj. 7. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!