Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem bírok már rendesen aludni se a szexégségtöl?
Figyelt kérdés
Úgy alakult a helyzet, hogy több hét még mire legközelebb meg tudom dugni a barátnöm. Most csak csetszexelünk meg képeket küldözgetünk de csak rosszabb mer még jobban hiányzik. Mit tegyek? Már éjszaka pihenni se tudok rendesen és egész nap fáradékony vagyok. Úgy érzem nem bírom tovább... 20/F2017. máj. 26. 06:59
1/14 anonim válasza:
Verd ki a képeire. Küldd el neki ahogy vered.
2/14 anonim válasza:
Nekem meg senkim sincs. 48 órája nem aludtam.
4/14 anonim válasza:
hehe... már én is egy hete lassan hogy nem láttam a barátnőmet, már kivagyok :D de napi 2-3 hokival azért ki lehet bírni, bár már nagyon hiányzik... :D
5/14 anonim válasza:
5. éve, hogy nincs barátnőm.
Nektek szar szerintetek?
6/14 anonim válasza:
tromfolhatok: 9 éve, lsan 10. Élek.
8/14 anonim válasza:
Hát elégítsd ki magad! Hidd el jobb lesz.
9/14 anonim válasza:
Keressd a falu ribijét aki bárkinek szét rakja és dugjál egy nagyot
10/14 anonim válasza:
Nyilván ha van barátnőd, akkor ezen csak az önkielégítés segíthet. Ha szükséges, akár napi többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!