Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fájhat azért a méhszájam szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájhat azért a méhszájam szex közben, mert nem izgulok fel rendesen?

Figyelt kérdés

Fájdalmat érzek a mélyebb lökéseknél a méhszájamnál, és szex után is 2-3 napig fáj inkább bal oldalt az alhasam.

Kb. havonta járok magán nőgyógyászhoz, de nem lát rendellenességet, csak ultrahangnál egy kis váladékozást.

Rákérdeztem az endometriózisra, de azt mondta, nem hiszi hogy az a baj... hihetetlenül aggaszt, és már ideges vagyok nagyon, mert nem múlnak a panaszaim, nem tudom élvezni a szexet, 4 nőgyógyásznál voltam az utóbbi 1 évben de senki nem tudta ezt rendbehozni. Lehetséges hogy azért fáj, mert nem izgulok fel rendesen? Csak nem tudom mi az összefüggés a kettő között:( A nedvesedésemmel voltak problémák a különböző antibiotikumok meg hüvelykúpok miatt, de lassacskán kezd rendbejönni a hüvelyflóra helyreállítókkal.... síkosítót használunk.

egyébként volt méhszáj gyulladásom, meg gombám másfél éve, de azóta minden rendben van,azt mondták, csak fáj.

Valaki?:( Vagy ha tudtok ajánlani egy olyan nőgyógyászt, aki ezt rendbehozta nálatok, azt is megköszönném.

Bőgni tudnék és félek, hogy soha nem fogom tudni emiatt élvezni a szexet... egyébként a párom nem igazán foglalkozik az előjátékkal, kb 5 perc után neki is lát, én meg alig izgulok fel....

2017. ápr. 9. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"egyébként a párom nem igazán foglalkozik az előjátékkal, kb 5 perc után neki is lát"

És te ezt miért hagyod?

Igen, ha nem izlgulsz fel, akkor nem lehet túl kellemes a szex. Gondolom, mert én tuti nem hagynám ezt így ilyen formában senkinek 😉

2017. ápr. 9. 20:08
 2/8 RRR ***** válasza:
100%

Szerintem ez az alap baj,mert így nem lehet szexelni:

egyébként a párom nem igazán foglalkozik az előjátékkal, kb 5 perc után neki is lát, én meg alig izgulok fel....

nem kívánod,mert rossz élmény,nem jutsz kéjhez,orgazmushoz,törődéshez

2017. ápr. 9. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:

és ezért fájhat a méhem? mert nem

izgulok fel? köszi a válaszokat....:)

2017. ápr. 9. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
35%

A méh(száj) fájdalmai nem függnek össze a szexuális izgatottság mértékével. Menj el mihamarabb nőgyógyászhoz, valószínűleg méhszájsebed van.

Ellenben a pároddal vagy beszéld meg, vagy szakíts vele, mert ez nem egy játék, amiben van egy vesztes és van egy nyertes! Ezt mindkettőtöknek élveznie kell. Bár te is buta vagy, hogy nem mondod neki.

2017. ápr. 9. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Biztos hogy (szövődmény nélkül) elmúlt minden problémád? Mondjuk az hogy nem izgulsz fel, az elég ok, mert nem vagy elég nedves (a síkosító azért nem ugyanaz), illetve nem is tudsz rendesen ellazulni. Legalábbis nekem ezek vannak, ha nem vagyok maximálisan beindulva... Ráadásul a párod nem épp a megfelelő partner hozzád, a szex mindkét fél öröméről kell hogy szóljon, ez meg elég egyoldalú így...

Illetve gond lehet még, ha túl nagy neki, és ezt elég erősen is használja...

Na meg mitől válladékozol ott bent? Mennyire normális az? :/

2017. ápr. 9. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fájhat. Sőt attól fáj. Az előjáték többek között azért is fontos a nőnek, mert alapból kisebb (rövidebb) a hüvelye. Izgalom hatására a méh megemelkedik, (u. n. sátor hatás), hosszabb lesz a hüvelye. Ha a pénisz túl hamar érkezik, eléri a méhszájat, és azt birizgálja, nyomkodja. Ez a nőknek kellemetlen, sőt fájdalmas tud lenni. Ha megvan a kellő előjáték, izgalom, akkor a hosszabb hüvelynek nem gond befogadni a péniszt, az nem fogja nyomkodni a méhszájat. A lényeg: foglalkozni kell az előjátékkal, mert az anatómiailag is előkészíti a nőt a befogadásra. Ezt a pasinak is tudnia kellene.
2017. ápr. 9. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ment a zold a 6-osnak! Pontosan jol leirta, en meg tapasztalatbol is csak ezt mondhatom! Az elozo parom eleg nagy merettel volt megaldva es neki sem volt az elojatek fontos. Ha epp olyanja volt, es hosszas elojatek utan szexeltunk atkozottul jo volt, de amikor durr bele, na azt a fajdalmat nem kivanom egy nonek sem. A konnyem is folyt, es nekem is fajt a hasam utana.
2017. ápr. 9. 22:42
 8/8 Deflohelp ***** válasza:

Az is lehet, hogy a hüvelyed hosszához képest túl hosszú a párod pénisze.

Ha egy kis törülközőt köt gyűrűszerűen a tövére, akkor nem kell vigyáznia, teljesen benyomhatja és neked sem lesz fájdalmas.

2017. ápr. 10. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!