Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy nem szakadt át rendesen a szűzhártyája?
Nekem is nehezen ment elsőre. Egyszerűen fájt már a negyedénél, de erőt vettem magamon és hagytam, hogy teljesen betegye. Igazából ugyanannyira fájt mint előtte nem lett durvább, utána lassan mozgatta párszor csak.
Aztán abba is hagytuk mert picit véreztem. Második alkalommal már nem fájt, de még szokni kellett. Túl kell esni az első igazi behatoláson és aztán már nem rossz, de szerintem elsőre nem is igazán kellemes.
Azóta is imádom a szexet! 26 L
1. nem kell síkosító, felesleges
2. tedd be neki rendesen, ne húzd vissza a negyedénél - ha ott, ahol most fáj, átmész, és utána nyugton maradsz pár pallanatig, hogy szokja, akkor nem lesz baj
Nekem is van egy pont, ahol nehezebb egy picit, mert feszít (pedig jó ideje élek szeuális életet), de kis módosítás a behatolási szögön, vagy megemelem a csípőmet és probléma megoldva.
És a szüzesség elvesztése ilyen dolog, nem mindenkinek leányálom, sokkal inkább kellemetlen, fájdalmas, amin túl kell esni.
Azért a hüvely mégis csak egy olyan izom, amit általánosan 16-17 évig semmi nem tágított olyan mértékben, mint egy pénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!