Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti minek nem tudnátok ellenálni?
Én személy szerint oda vagyok a kivillanó hasért és a csupasz hátért...
Egyszerűen nem tudom levenni róla a szemem ha egy szép nőnél látom.
Nekem a hátat, vállat, lapockát szabadon hagyó miniruhák nagyon beindítanak. Például ez, tűsarkúval természesen:
Szóval egy hasonló látványt elfogadnék bárhol, bármikor:
Szerintem nem feltétlenül a ruha számít ilyen esetben. Ma láttam például egy csajt hosszú ilyen "egyberuhában" aminek szoknyás volt az alja és áttetszett, látszott a tangája picit. Fúúúú :D Az durva volt.
De a cicanadrág alapból lehet jó, vagy ha az alatt is van valami kis kontrasztosabb fehérnemű az esetleg dobhat a dolgon, de figyelni kell, hogy ne essünk át a ló túloldalára. Inkább szerintem a viselkedés számít. A figyelmesség, kedvesség, érdeklődés, célozgatás, közelség, simulás, simogatás, becézgetés, stb... "kísérj el, gyere velem, mutatok valamit"
Kíváncsi lennék hogyan sikerült aztán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!