Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, es mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
az lenne az én gondom hogy összejöttem egy lánnyal(nem ez a baj) velem van a baj. Ha megfogja a kezem vagy épp csak hozzam ér akkor nekem feláll. De annyira idegesit már szinte mindenért feláll. De ez még semmi. Egy csomo elovaladek is jon. Ez hogy mulik el vagy mit tudok ellene kezdeni?2017. máj. 23. 21:56
1/3 anonim válasza:
Hulye vagy.... nekem attol folyik meg kemeny ha itt privatban csajjal beszlgetek a dugasrol:P
2/3 anonim válasza:
Én ilyenkor tudom mi a "dolgom" ;):D
A barátom meg csak élvezi:):)
3/3 anonim válasza:
Ez a dolgok rendje, kérdező. Amint egyre több valódi inger ér, úgy fognak ezek a gondok egyre kevésbé előfordulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!