Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet hüvely szükület és mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Szexuális aktusnál mondig felvagyok izgulva és nedves is vagyok, de mégis rettenetes szük a hüvelyem még akkor is ha az elöző aktus 12órán belül volt.Rendszeres nemi életet élek egy partnerrel mit tudnék csinálni, hogy ne legyen ilyen szük a hüvelyem?2017. ápr. 18. 10:12
1/9 anonim válasza:
Csiklóizgatással juss el az orgazmusig, annál jobban nem tudsz ellazulni.
2/9 anonim válasza:
A férfiak zöme örül az ilyennek, ritka az olyan szűkület, ami a behatolást is lehetetlenné teszi. Ha nem vaginizmus (lásd google) okozza, hanem anatómiai okai vannak, akkor lehetséges műtéti tágítás.
3/9 anonim válasza:
Én is nagyon szűk vagyok,fel vagyok izgulva behatoláskor de így is kellemetlen mindig. A lartneremnek viszont jó érzés. Még mindig inkább szűk legyek,mint tág :D
19L
5/9 A kérdező kommentje:
hat nem tudom parom ennek annyira nem orul es magaba keresi a hibat.:( de ezekszerint termeszetesnek szamit egy bizonyos szintig(spec en esetem is) amugy 19/L vagyok.
2017. ápr. 18. 23:00
6/9 anonim válasza:
Én is tök szűk vagyok, de többek között épp ezt imádja bennem a párom :)
7/9 anonim válasza:
Ide fogom küldeni a kis méretük miatt nyafogó fiúcskákat azokról a topikokról, ahol az a kérdés, hogy igaz-e, hogy 4 centi vastagság alatt nem éreznek a nők semmit... :DD
8/9 A kérdező kommentje:
csak nyugodtan:D de azok a kisfiucskak ezek szerint meg nem igen lattak not.Mert akkor feltunt volna nekik ha durvabban hasznaljak az ujjukat mar az fajhat.:"D
2017. ápr. 21. 00:57
9/9 anonim válasza:
Kitágítanám én a szűk puncikat. Nekem is volt ilyen barátnőm és egy kis idő után hozzám tágult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!