Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitôl van ez a probléma, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annamaria018 kérdése:

Mitôl van ez a probléma, mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés
A pàrommal màr lassan nègy ève vagyunk együtt, és együtt is èlünk. De van egy problèmànk amit nemtudjuk hogy hogyan oldjunk meg. Ez idô alatt sose èltem àt vele orgazmust. 23 èves làny vagyok, az elôzô pasiaimtól nincs sok jò tapasztalom ezèrt fogalmam sincs mi lehet a baj. Kicsikoromban otthon a szex tèma mindig tabu volt, elsô egyûttlètem 18 èves korom utàn volt, ami elèg rossz volt, màsodik is... addig azt is hittem a pasikkal volt a baj,de a mostani a harmadik ès mivel nincs tapasztalom ezen a tèren nemtudom hogyan lehetne megoldani. Nemtudok annyira beindulni szerintem, vannak olyan pillanatok mikor jò de nem annyira hogy el tudjak menni ènis...

2017. febr. 7. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
maszturbálsz?
2017. febr. 7. 16:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen...
2017. febr. 7. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Amikor masztizol akkor a csikló orgazmust vagy a hüvelyi orgazmus éled át?

Mert ha saját testeddel tisztában vagy és ismered akkor nem valószínű hogy veled van a probléma.

Általában milyen hosszú egy együttlétetek?

Mennyi időt fordítotok az előjátékra vagy épp a ráhangolódásra?

A probléma másik oldala lehet pszichés talán nem Tudsz ellazulni megfelelően szeretkezés előtt mert az első-második... szexuális élményed megpecsételt.

2017. febr. 7. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:

mintha csak én írtam volna. pontosan így vagyok vele én is. hosszú stabil kapcsolat no orgazmus csak ha kinyalnak .

én már beletörődtem hogy azon nők közé tartozom akik nem képesek hüvelyi orgazmust átélni . Meg kell tanulni együtt élni ezzel.

talán próbálkozz kézzel vagy vibrátorral a csiklódat izgatni szex közben hátha attól elmész amúgy meg fogadd el ami jutott és probáld meg a párod élvezetében örömödet lelni

22L

2017. febr. 7. 22:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Azert 22 evesen ne mondj le magadrol. Paromnak sem volt velem meg igen, pedig nem vagyok profi, szoval nalatok ez az erzelemhez kapcsolodik. Anatomiilag kepesek vagytok ra ez tuti. Kerdezo masztival elmesz?
2017. febr. 7. 23:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Maszturbàlàssal mindig, olyan is van egy òra alatt kètszer. :) de magamnak màs... nem hüvelyi orgazmus szokott lenni hanem csiklòval azis ùgy hogy közbe pòrnòt nèzek s akkor attòl pillanatok alatt ùgy beindulok hogy pàr perc alatt kèpes vagyok elmenni .. de tudom hogy kèpes vagyok hüvelyi orgazmusra is! Volt olyan eset a màsodik pasival hogy nàla voltunk s csak simogatàs ès csòktól annyira beindultam hogy èreztem mindenem bizsereg csak akkir nem tudtunk szeretkezni mert minden percbe jöttek be a szülei valamièrt s nem volt hogyan megtenni. De azòta többet sose èreztem olyat.. a mostani pàrommal pèldàul a nègy èv alatt egyszerse.. s ha annyira nemtudok beindulni akkor màr tudom hogy nem fog összejönni. Akàrmit csinàlhat.. kinyalhat, ujjalhat azoktòl nemtudok nàla beindulni. Nemtudom mit lehetne tenni.. sokàig azzal nyugtattam magamat hogy majd idövel biztos eljön az a nap mikor sikerülni fog de mostmàr kezd nagyon zavarni hogy nègy èv alatt egyszer sem jött össze vele.. :(
2017. febr. 7. 23:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Akkor a készség megvan benned csak a partnered nem csinálja jól és/ vagy te nem tudsz felszabadult lenni vele. Ha te tudod mi a jó neked, akkor próbáld rávezetni őt, segíts neki, hogy mit hogy csináljon. A lazuláshoz meg neked kell tudni, hogy mi tud feloldani, mire van szükséged, hogy el tudd engedni magad
2017. febr. 8. 08:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Àltalàban mire jòlèrzem magam ènis arra màr elmegy. Mùltkor is ùj pòzba pròbàltam ki s màr attòl egybôl elment. Van mikor birja vagy 20 percig kb. De van mikor kevesebbig.. 28 èves, de aztmondja nemèrti ô se mi lehet a baj, mert az elôzô baràtnôivel ilyen bajok sose voltak... Èn èrzem magam hûlyèn komolyan, màr sokszor siràs is utolèr. Nem ez a legfontosabb dolog tudom, de szeretnèm ha vègre ez a problèma megòldòdna valahogy. Mèg egyszer volt olyan eset hogy tök vènetlenül munkahelyemen a fônököm mind nyomult rám s ahogy a keze hezzàm èrt màr attòl is làzba jöttem, de a mostani pàrommal ilyen könnyen nemtudok beindulni na... fogalmam sincs .
2017. febr. 8. 13:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Valójában akkor nem indít be a párod? Vagy csak egyszerűen nem foglalkozik azzal, hogy neked jó legyen? Ha ő elment akkor befordulás és jó éjszakát?

Nyilván azt mondja, hogy a régi barátnőivel minden rendben volt és függetlenül attól, hogy ez igaz-e vagy sem elég bunkó dolog így reagálni és nem azt kereseni, hogy a mostanival vagyis veled, hogy lehetne jó

2017. febr. 8. 13:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Hàt igen az a baj.. hiàba van elôjàtèk, mert azoktòl sehogyse tudok kellôkèppen beindulni. Ôt is zavarja eleget, s miutàn ő elmegy nem fordít hátat, mindig hozzám bújik és bocsánatot kér hogy megint nem jött össze, csak ő mégjobban kiborult utóbbi időben emiatt, hogy nemtudja megadni nekem azt az örömet. Sokszor már kedve sincs a szeretkezéshez sem, mert az van benne , hogy megint nem fog összejönni.
2017. febr. 8. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!