Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gátlásos vagyok ruha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gátlásos vagyok ruha nélkül mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
A barátom mindig dícsér és ez jól esik nekem de olyan szégyenlős vagyok az ágyban. Lehet azért is mert első alkalom lenne de szoba vagy írásban sokkal bátrabb vagyok mint valóságban mit lehet a gátlásosság ellen tenni?
2017. máj. 10. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Leginkább várj még a szexszel, mert ebből egyértelműen az derül ki, hogy nem bízol még benne eléggé (másképp nem szégyellnéd magad előtte) és nem vagy felkészülve arra, hogy elengedd magad szex közben.
2017. máj. 10. 19:50
 2/4 Ramone ***** válasza:

Nem bízol a párodba vagy valami van rajtad amivel nem vagy kibékülve

Kicsit nézegesd magad fürdés után és rájössz hogy mi a baj

2017. máj. 10. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Konkrétan mi az a testedben, ami ezt okozza?
2017. máj. 11. 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyedül otthon (ha jut rá lehetőség), légy meztelenül. Most már jó az idő is, és szokd a meztelen tested. Menj el tükör előtt nézd meg benne magad, ne szégyelld a tested.
2017. máj. 11. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!