Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha a párom nagyon gátlásos a nemi szerve miatt?
Nagyon nincs kibékülve a punci formájával és ez miatt annó velem is nagyon nehezen tudta elengedni magát. Igaz annak már vagy két éve, de a mai napig nem tudja elfogadni, hogy neki olyan amilyen. Azt hiszi selejtes. Erősen kilógnak a kisajkai és a csuklya is megvan nyúlva. Tény, hogy nem egy hétköznapi látvány, de szerintem pont ezért érdekes és izgató.
Mára már elöttem simán levetkőzik és pózol is ha úgy szeretném, de ilyet más elött tuti nem csinálna meg. Tisztában vagyok vele, hogy ez bőven elég egy kapcsolatban, de engem mégis zavar, hogy ő nem elégedett saját magával. Nem tudom mit tudnék még tenni, hogy meggyőzzem arról, hogy semmi gond nincs vele.
Már az is megfordult a fejemben (lehet rossz ötlet) hogy más férfiaktól is véleményt kérni. Gondolok most arra, hogy fotón megmutatni és elmondja az őszinte gondolatait, hogy tetszik e neki vagy sem. A pozitív véleményeket pedig megosztani a párommal. Vagy ezzel csak rontanék rajta?
Valami más ötlet? Légyszi ne kövezzetek meg ha nem értetek egyet velem, de már nem tudok mit kitalálni.....
Köszönöm kettes a válaszodat. Egy próbát mindenképpen megér úgy érzem. Megnézzük együtt és meglátjuk, segít-e valamit.
Amúgy a párom még a bikiniből is csak olyat vesz fel, aminek van szivacs bélése alul, hogy ne dudorodjon ki neki semmi. Már több helyen is olvastam, hogy ez a lányok egy részénél gondot jelent. Felfogni se tudom miért. Mindenkié egyedi és a maga módján szép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!