Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem 10-böl 7szer vissza utasit, különbözö okokra hivatkozva, amikor beadja a derekát akkor csak kötelességböl teszi, mondta is. Kell a kérdöjel?
Udv a klubban!
Nekem ot evem ment ra erre, s meg gyanusitgatott is felrelepessel miutan felvetettem hogy ez nekem nem ok es a varostol tavol kerintenek magamnak megoldast havi (!!) egy-ket alkalommal. Apam amit kaptam. De mondom ot evig evi 2-3 alkalom volt otthon. Barmit tehettem. N hiztam el, nem ittam, otthon is voltam, nem cdak tunyultam, nem voltam apolatlan. Nem kellettem.
Nalunk vege lett a hazassagnak atalakult baratsagga.
Le kell ülni és meg kell beszélni. Kinek mi a gondja. Akkor lehet rajta segíteni. Lehet csak szimplán nem érzi nőnek magát melletted, ellaposodott a házasságotok, unalmas, lehet mindketten így érzitek, nincs mi feltüzelje, viszont ezen meg lehet segíteni. Meg még számtalan oka lehet. Ezt ő tudja megmondani.
Ha abszolút nem tudjátok megoldani a dolgot, akkor én azt mondom, hogy hiába egy házasság, hiába a gyerekek, attól, hogy az emberek szülővé válnak még nem szűnnek meg nőnek és férfinak lenni, tehát nem kell lehúzni a rolót. Akkor bizony olyat kell keresni, akivel boldogok vagytok mindketten. Mert a gyerekeknek is az a jó, ha külön is élnek a szülők, de boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!