Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon Hölgyeket kérdezném, akik nem szeretik az orált adni a párjuknak az ízére hivatkozva, de ellenben alkoholt fogyasztanak, nem értem az indokotokat?
Megisszátok azt a rengeteg undorító kerítés szaggató, meleg vodkás, felkevert borzadályt egy éjjel többször is, de a párotokat nem vagytok hajlandóak boldoggá tenni?
(igen ez egy provokatív kérdés :D, ti dolgotok, mert nem fogok veletek összejönni, de egy érdemi vita lehetne már erről)
Nos kedves kérdező...Én személy szerint szeretem adni sokkal jobban mint kapni,,de a két íznek mégis mi köze egymáshoz?
Aki kóstolt már ezt is azt is semmi :))
1-es vagyok.
Miért is nyeled le ha nem szereted? :D
Ha nem szeretném,nem nyelném le .
Nem kell ám mindent megtenni egy pasinak,,ez nem elvárás.Őket is csak akkor izgatja ha látják szivesen élvezettel teszed :)
Fiúként kóstoltam már és megmondom őszintén ha nem is a legjobb de semmi rossz nincs benne, azok a csajok akik nem nyelik le nem azért van mert az íze, hanem a tudatalattijuk ezt bűnös dologként éli meg, szóval őnekik pszichológiai problémájuk van.
Az alkohollal már csak állaga miatt sztem fölösleges összehasonlítani
1,3:
Szerintem a nők nagy része nem azért nyeli le, mert ízlik nekik az ondó. Én azért nyelem le, mert ha csak orál van, akkor nyilvánvalóan sokkal jobb érzés a páromnak a számba elmennie, mint ha az utolsó pillanatban, amikor épp elélvez, hirtelen kikapom a számból és megszűnik az intenzív inger... Jót akarok neki, és megéri látni az élvezetet az arcán, tudom, hogy szeret a számba elmenni. Nekem ez nem okoz sem lelki, sem fizikai sérülést, nem undorodom tőle - de ugyanakkor nem is tartogatnám a számban, nem ízlelgetném a spermát, mert nem ízlik és kész. Ha a számba megy el, akkor általában azonnal le tudom nyelni és nincs ebből gond.
Egyébként több éve együtt vagyunk, harmonikus a kapcsolatunk és egyenrangú társak vagyunk, nem kényszeríti rám a vágyait, én meg nem teljesítek mindent úgy, hogy közben szenvedek, mielőtt még ez lenne a következő kommented.
Nem megsérteni megbántani akartalak a hozzászólásommal.
Csak feltettem egy egyszerű kérdést :)
Semmi személyeskedés nem volt benne :)
Az ízén meg lehet változtatni :) Sok_sok élelmiszer szolgálja ezt a célt :) És lehet megszereted :)
Most, hogy mondod, tényleg mennyivel jobb a sperma íze és állaga, mint mondjuk egy pohár Baileys. :-))
Amúgy nem tartozom a megszólított hölgyek közé, de azért gondolom, a férfiak sem véletlenül isznak alkoholt, ahelyett, hogy a napi adagot másból fogyasztanák el, ami ugye a fehérje tartalma miatt is egészségesebb lenne, meg a májukat is kímélné, ráadásul még ingyen is van. :-)
Akkora párhuzamot nem kell vonni, mindkettő olyan h 2 mp az egész és émelyeghetsz utána. Ennyi volt a kapcsolat a két dolog között. :)
Férfi részről, egyébként nagy önvizsgálat után rájöttem, hogy miért rossz érzés, ha a nő kiköpi, nem élvezhetek a szájába. Kb olyan érzéssel tölt el, mintha ...megtagadná egy részem, nem lenne hajlandó befogadni, marhára kiábrándító dolog tud lenni.
De persze szerencse hogy rengeteg férfi és nő él a világon és meg lehet találni a megfelelő párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!