Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az orvos a tájékoztatóra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orvos a tájékoztatóra hivatkozva mond valamit. A tájékoztató ír valamit. Ti mást mondtok. Akkor?

Figyelt kérdés
Yadine fogamzásgátlót kezdtem szedni. Az orvos aki felírta, azt mondta, annak higgyek amit a tájékoztatóban látok. A tájékoztatóban azt látom, hogy ha az első szem tablettát, a menstruációm első napján szedem be, akkor véd a nem kívánt terhességgel szemben. Ti mégis azt írjátok nagyon sok válaszba, hogy jobb megvárni az első hónapot, kell kiegészítő védekezés. Én a menstruációm első napján szedtem be az első szem tablettát, rá három nappal pedig lefeküdtem a barátommal, aki belém élvezett, viszont most, ahogy olvasgattam a válaszaitokat, elkezdtem félni. Mennyi az esélye a terhességnek?
2011. febr. 23. 18:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

az hogy mikor veszed be az elsőt nem azt jelenti hogy onnantól vagy védett.

nagyjábólmint amikor beteg vagy: az első szemtől nemgyógyulsz meg..

2011. febr. 23. 18:08
 2/23 A kérdező kommentje:
Akkor ez mit jelent, mennyi az esélye?
2011. febr. 23. 18:12
 3/23 anonim ***** válasza:

Ha elmúlik a vérzésed rendes időn belül, akkor véd, de ha 10-20 napig vérzel a normális helyett, akkor az első hónapban még nem véd, akkor van rá esély, de baromira kevés, mivel amikor együtt voltatok, akkor amúgy sem kellett volna peteérésed legyen. Ha elmúlt/el fog múlni a vérzésed max 7 napon belül, akkor nem muszáj a gumi, de amúgy jobb, ha igen. (És nekem ezt egy nőgyógyász mondta, megkérdeztem)

19/N

2011. febr. 23. 18:19
 4/23 A kérdező kommentje:
Bevettem az első szemet az első napom, négy, öt napig volt vérzés, eddig mindig öt, hat volt, de gondolom ez a tabletta miatt volt. Köszönöm, ettől a választól kicsit megnyugodtam, kicsit.
2011. febr. 23. 18:23
 5/23 A kérdező kommentje:
Így utólag visszaolvasva nagyon értelmes mondatot írtam. Megpróbálkozom vele még egyszer. Az első szem tablettát a menstruáció első napján vettem be, ami négy-öt napig tartott, az eddigi öt-hathoz képest, gondolom ez a tabletta miatt változott.
2011. febr. 23. 18:24
 6/23 anonim ***** válasza:

nemtudom mennyi az esély.

de az biztos hogy 3nap szedéstől nemvéd.

ha nemjön meg akkor esélyes h összejött..

HA AZ ORVOS RENDESEN TÁJÉKOZTAT AKKOR VALÓSZÍNŰLEG NINCS EZ A HELYZET.

HA ÉN ÍGYVÉGEZNÉM A MUNKÁM AKKOR NEM IS LENNE MÁR..

2011. febr. 23. 18:25
 7/23 A kérdező kommentje:
Oké, az előző nyugodtság elmúlt.
2011. febr. 23. 18:28
 8/23 A kérdező kommentje:
Most megnéztem a levelet, rosszul emlékeztem, nem három, hanem hat tablettán voltam akkor túl. Bár nem hiszem, hogy ez sokat számítana, sőt úgy érzem semmit.
2011. febr. 23. 18:34
 9/23 anonim ***** válasza:

Hát sajnos azt kell mondjam, hogy megvan az esélye, főleg így h beléd élvezett. Az első hónapba (de jómagam 3at vártam) ez a legnagyobb felelőtlenség volt. Igen valóban az van ráírva h egy nap után véd, de egy felelős nőgyógyász mindig 1 hónapot mond, mert ez a legbiztosabb. És jobb biztosra menni ezzel.

De! Most ne ess pánikba, a dolog már megtörtént. Csak úgy mehetsz biztosra h felhívod az orvost, de mivel nem tűnik valami korrektnek, kérdezz meg egy másikat is erről. Jobb túlesni rajta, hisz így csak idegeskedsz.

2011. febr. 23. 19:23
 10/23 A kérdező kommentje:
De akkor, hogy lehet ráírni egy gyógyszerre, hogy az első alkalom után véd? Ez a mondat, a kijelentés, szó szerint azt foglalja magába, hogy a gyógyszer az első alkalom után véd, nem félreérthető, nincs benne szó a rizikóról, ez a mondat nem feltételezi, hogy véd, hanem kijelenti. Nekem az orvos semmit sem mondott, csak, hogy hallgassak a tájékoztatóra, arra hallgattam, és, hogy rettegek. Ez így rohadtul igazságtalan.
2011. febr. 23. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!