Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos a tájékoztatóra hivatkozva mond valamit. A tájékoztató ír valamit. Ti mást mondtok. Akkor?
Figyelj: higgadj le. Attól nem lesz jobb ha hisztérikus rohamot kapsz. Atya ég.
Na. Elolvastam én is a tájékoztatót. És tényleg úgy írják, ahogy mondod. Tehát így van, és kész. Nem kell parázni, nem vagy terhes. Amúgy se valüszínű, de azt már leírták egy másik kérdésednél (pl hogy mikor van az embernek peteérése, stb)
Gondolj bele: van aki évekig próbálkozik mire összejön. Te ráadásul tablettát szedsz, plus nem is a peteérésedkor történt a dolog. Sztem nullához közeli esély van rá. Úgyhogy nem kell gyomorvérzést kapni az idegtől.
19:23-as vagyok.
Többiek jól mondják a tesztet,sok olyan van már ami teherbe esés utáni első nap kimutatja mi a helyzet. Eddig nekem egyszer kellett ilyenen ellenőriznem (szerencsére semmi nem volt csak túlstresszeltem). Vagy ez vagy doki. Más mód nincs.
Nem tudom hány éves vagy de közeledbe nincs valaki akiben bízol ilyen ügyekben? barátnő, testvér anyud stb?
Nyugi, egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy, egy csomó ember évekig próbálkozik mire sikerül neki, ráadásul nem is olyan időszakban voltatok együtt.
ha nagyon aggódsz vegyél tesztet most, meg egyett később mert meg fog nyugtatni.
Hamvas Ferenc szerint (és ő eléggé elismert nőgyógyász) nem létezik olyan fogamzásgátló tabletta, amiről teljes bizonyossággal lehetne mondani, hogy az első naptól véd. Két hét kell, mire kialakul a védelem.
Vagy szerencséd lesz, vagy nem, a 7 napos szünetben tesztelj egyet.
Figyi!
Én is szedtem Yadine-t, de én megvártam az első hónapot, az a tuti.
De azt tudnod kell, hogy egy nő egy hónapban 24 órán át termékeny, és jó esetben a hónap közepén van. Ha termékeny időszakban jön létre a közösülés, akkor is csak 25 % a terhesség valószínűsége.
Ok, tudom, estra peteérés és egyéb...
De nézzük, általánosságban hogy néz ki a menstruációs ciklus:
Megjön a menstruáció, leválik a méhnyálkahártya, és az fsh hatására elkezd érni egy tüsző, ami a 14. nap megreped, és készen áll a megtermékenyítésre.
NA most ha te elkezdted szedni a menses első napján, akkor elvileg ezt a folyamatot átvette egy mesterséges irányítás, a fogamzásgátlóé.
NAgyon nagyon minimális esély van arra, hogy most teherbe estél, de vigyázzatok szerintem ebben a hónapban.
Mindenképp írd meg mi történt a végén.
Ajánlom a www.fokuszbanano.hu honlap az orvos válaszol rovatát, ahol 5 orvosnak tehetsz fel kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!