Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos a tájékoztatóra hivatkozva mond valamit. A tájékoztató ír valamit. Ti mást mondtok. Akkor?
Figyelt kérdés
Yadine fogamzásgátlót kezdtem szedni. Az orvos aki felírta, azt mondta, annak higgyek amit a tájékoztatóban látok. A tájékoztatóban azt látom, hogy ha az első szem tablettát, a menstruációm első napján szedem be, akkor véd a nem kívánt terhességgel szemben. Ti mégis azt írjátok nagyon sok válaszba, hogy jobb megvárni az első hónapot, kell kiegészítő védekezés. Én a menstruációm első napján szedtem be az első szem tablettát, rá három nappal pedig lefeküdtem a barátommal, aki belém élvezett, viszont most, ahogy olvasgattam a válaszaitokat, elkezdtem félni. Mennyi az esélye a terhességnek?2011. febr. 23. 18:03
21/23 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom megvárni az első hónapot, hiszen lassan túl vagyok rajta. Már csak 5 szem tabletta van az első levélből, ebben az 5 napban pedig aligha fogok lefeküdni bárkivel is, ezért kiegészítő védekezésre már nincs alkalmam. Az, hogy mind ezek után mit mond egy nőgyógyász, bevallom nagyon nem érdekel. Egyenlőre makacsul haragszom most az összesre, szerintem nem ok nélkül. Biztosan bennem is van hiba, de a nőgyógyász aki megvizsgált, aki felírta a gyógyszert egyértelműen azt mondta, hogy a tájékoztatóra hallgassak, a tájékoztató pedig egyértelműen azt mondta, hogy védett vagyok az első bogyó után. Most, hogy ezek miatt az információk miatt, már túl vagyok az együtt léteken, már nem tud érdekelni, ha egy nőgyógyász nagyon okosan azt mondja, hogy várnom kellett volna egy hónapot, mert én megkérdeztem, hogy mennyit várjak, és annyit vártam, amennyit tanácsoltak. Ahogy az idő múlik, majd biztosan megbékélek és merek megint orvoshoz fordulni kérdéssel, de egy darabig nem hiszem. Ha most terhes leszek, nem magamat fogom hibáztatni elsőként, de még másodikként sem, viszont az is biztos, hogy az életem ami ezzel a terhességgel tönkre megy, nem fogja megkérdezni, hogy kit is hibáztathatok, csak magam leszek. Lehet, hogy már holnap tesztelek, de a hétfőn már biztosan. Mindenképp leírom majd, hogy mi volt.
2011. febr. 24. 15:46
22/23 anonim 

válasza:

ne haragudj,nem akartalak megbántani, tényleg jóindulattal írtam, amit írtam.
Hidd el, hamarosan megjön a vérzésed, és nem lesz gond.
Én még mindig azt mondom, nem sok esély van, hogy terhes legyél.
Tudom, mit élsz át.
Volt már hasonló aggódós hónapom, de nem lett baj (naívan bevettem a széntablettát, hogy attól elmúlik a hasmenésem, és nem lesz gond a felszívódással. Na ja, de a széntabletta közönbösítette a tablettát is, és mire ezt megtudtam, voltunk együtt, de nem lett baj)
Én azért szorítok!!
23/23 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem sem péntekem, sem hétfőn, mert a patikában csak olyan tesztet adtak, ami csak az első menstruáció kimaradása után mutat pontos eredményt.
2011. febr. 28. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!