Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lindynette 20-at szedett és nem vált be, utána milyen gyógyszert javasolt az orvos?
nincs mit :)
neked milyen gondot okozott?
3 havi szedés után (vagyis 1 doboz) meghíztam 2-vel nőt a ruha méretem. Migrénes fejfájás iszonyat sokszor és erősen...
de akkor itt is látszik, hogy hasra ütésszerűen ad az orvos gyógyszert...
Meg lehetne végre érteni, hogy minden szervezet különböző. Az orvos nem lát a jövőbe, fogalma sincsen, hogy neked éppen az adott gyógyszertől milyen problémáid lesznek. Azt tudja megnézni, hogy rendesen működik-e a májad (azaz szedhetsz-e egyáltalán bármiféle tablettát) és azt, hogy van-e trombózisra hajlamod.
Általában olyat adnak, ami épp a legújabb, vagy ami a legtöbb nőnek beválik. De ez nem garancia arra, hogy neked is bejön.
Egyébként akinek migrénje van a tablettától, annak alapból nem is szabadna semmilyet szedni, mert esetleg stroke-ot is kaphat tőle.
hallottam már erről, de azt mondta az orvos, hogy szedhetek..
de ezek szerint mindegyiktől fog fájni?... :O
nekem kényelmes viszont a gyógyszer. semmilyen hüvelyi dolgot nem tudok és nem is használhatok mert hüvelyszárazságom van és kisebb méhszájsebem is... szóval ilyen hüvelyi dolgok kizárva.
és egyébként is tönkreteszik a hüvely ph-ját, flóráját.
nem mintha a gyógyszer "egészségesebb" lenne, de jobban kivagyok vele békülve.
Hát akkor próbálj ki más gyógyszert. Nekem mindegy, elhiheted. Csak a dokim azt mondta, hogy fejfájós nő ne szedjen tablettát.
Egyébként a tabletta legalább annyira hazavágja a hüvely pH-ját, mint a hüvelyi dolgok.
Az egyik leggyakoribb mellékhatása a fertőzésekre való fokozott hajlam é a hüvelyszárazság.
De mondom, ha neked a tabi a megfelelő, akkor próbálj ki másikat, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!