Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 lánnyal voltam a legénybúcsúm keretében, és élveztem. Nem érzem megcsalásnak a dolgot, mert semmi érzelem nem kötött és köt a lányokhoz, csak testi dolgok voltak. Mit gondoltok, nektek beleférne? 37f
A barátaimtól kaptam meglepetésként, s nem utasítottam vissza. Egy lakásban voltunk csak én s a 2 lány, s mindent szabad volt tennem velük.
Nyilván nem mondom el a menyasszonyomnak, mert nincs jelentősége a kapcsolatunk szempontjából. És ha egyszer öregen visszatekintek nem lesz hiányérzetem, hogy kihagytam valamit.
Lányok Ti hogyan vélekedtek a kérdésben? Engednétek a pasitoknak, hogy a legénybúcsún ilyen legyen? Ha utólag elmondaná, kidobnátok?
Engem amúgy nem zavarna, hogy a menyasszonyomnak hasonlókban legyen része.
Figyelj, ha " ennek semmi jelentősége a kapcsolatotok szempontjából", akkor innentől kezdve folyamatosan dughatod a nőket, mert annak sem lesz jelentősége??
Ha ezt nem érzed megcsalásnak, akkor te nem szeteted a párodat, ....príma.
mindenkinek más fér bele, vannak nyitott kapcsolatok, vannak olyanok amikor a csajod láttára csinálod másikkal, igazából mindent lehet ami örömöt okoz, de a legfőbb dolog, hogy az igények megegyezzenek a párodéval.
Ha neki nem fér bele, hogy mással csókolózzál, neked meg még a szeretői viszony is belefér, akkor ott hosszú távon nagy bajok lesznek.
Én a feleségemmel már átéltem néhány dolgot, többest, kalandokat és a többi, de mindegyik együtt csináltuk és mi el tudjuk választani a testi élvezetet az érzelmektől, szóval nincs ezzel baj.
Én elég szabadelvű vagyok, alapvetően látom a fantáziát a nyitott kapcsolatban is, HA ez előre lefixált szabályok között zajlik.
Így inkább csak félrekúrás a háta mögött, amibe nem volt beleszólása és ezért nem érzem fairnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!