Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én undorodom az olyan ntől aki sok férfival volt?
#3-asnal a pont! :D
Meg el se olvastam a kerdest de pont ugyanezt irtam volna .
21/L
Köszönöm a válaszokat akinek nem inge ne vegye magára s kérem a konkrét témával kapcsolatban szeretnék választ.
Igaz egyszer élünk de ennek az életmódnézetnek ilyen formán előnye hátrány is van. Ilyen szintü erkölcsű nő számomra levan minősítve amúgy is kicsit forró vérű de ez emberfüggő lehet nem tud uralkodni magán de ha így boldog de én már nem keresem a társaságát s ezt az érzésmeg nekem nehéz uralni h ne ezt érezzem s ne egyből az jusson eszembe ma vajon kit kapott le ...
"Szerintem ha emiatt undorodsz egy nőtől, akkor nagy gondok lehetnek nálad. Minimum féltékeny, önző valaki lehetsz. Aki mellett nincs szava, szabad akarata a nőnek."
:DDDDDDDDDDD Annyira szánalmas ez már. Szabad akaratukból dugjanak össze-vissza, a kérdező meg szabad akaratából undorodik tőlük. Mi is a problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!