Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én undorodom az olyan ntől aki sok férfival volt?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm aki régebben tetszett s közelebb is kerűltünk de az olyan kiábránditó h nem egy ismerősömmel volt .. S ezek ut@n undorral töltene el akkár megpuszini is egy nőnek azért némi erkölcsi tartása legyen szerintem ti h vélekedtek ez ügyben ?2017. ápr. 13. 20:13
11/37 anonim válasza:
Ismerősi körből nem szednék fel olyan lányt, akit már ott levarrtak. De csak azért, mert nem akarok lyuksógor lenni.
A kérdező meg szerintem így magyarázza, hogy fél a teljesítmény összehasonlítástól, s mi lesz ha ő marad alul és ez ki is derül.
12/37 anonim válasza:
Nem csak te. Elég sokan vagytok igy. Ha ebböl azt a következtetést vonod le, hogy akkor igazad van az már sulyos önbizalomhiányra vall. Beteges.
13/37 anonim válasza:
12: Miért lenne már neked jobban "igazad"? Ez az ő ízlése/világnézete, ne vitasd már el tőle a jogot, hogy így érezzen! Semmi beteges nincs ezen.
14/37 anonim válasza:
Fúj, nekem se kéne ilyen nő. :)
15/37 anonim válasza:
A pasiknak Nem kell az erkölcsi tartás? Ők dughatnak össze -vissza?
16/37 anonim válasza:
#15 sajnos hiaba gondoljuk igy,nyomatekosithatjuk ezt a felfogast akarhanyszor nem fog megvaltozni az a vilagnezet hogy a ferfiak ettol ertektelenek lesznek. Amig elunk es vilag a vilag a ferfiak ettol menobbek a nok pedig k u r v a k lesznek :/
17/37 anonim válasza:
Én rühellem őket, sok ilyet ismerek. Szerencsére az én asszonyom nem ilyen, és nem is lesz :D
18/37 anonim válasza:
Az ilyen nőket nem puszilgatni kell hanem (szigorúan gumiban) megb-szni es utána hagyni h menjenek tovább a körhintan
19/37 anonim válasza:
engem nagyon nem érdekel, hány pasi volt előttem
20/37 anonim válasza:
Ha egy nö sok pasival volt, akkor k"rva. De egy pasi annyi növel lehet, amennyivel csak akar, ö nincs lealacsonyitva. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!