Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem, miért mindig a nős férfiak vesznek észre?
Mindig ők flörtölnek velem ,mindig ők találnak meg. Pedig nem öltözöm ribisen ,se kihívóan. Nem vagyok plázacica,egy tök átlagos nő vagyok,és még fiatal sem vagyok annyira 26éves vagyok.
Miért mindig ők találnak meg szerintetek? Bennem lehet a hiba ? Ennyire ronda lennék ,hogy csak ők vesznek észre?
#9 15:38. Akkor kifejteném, hogy miért. 25 évesen, nem egy 26 éves viszonyrendszerében gondolkozom. Volt idősebb barátnőm is és abból vontam le pár konzekvenciát magamnak. Egy 26 éves nő sokszor jóval messzebb tervez, mint ameddig én ellátok az életemben egyáltalán. Egyszerűen rángatja a harangot a biológiai órája és olyan kívánságai vannak, amire én még nem érzem késznek magam, sem egzisztenciálisan, sem emocionálisan.
Hozzá teszem ezekkel semmi baj nincs az ég világon, lesz idő amikor minden vágyam lesz ezeket teljesíteni, de ez az idő nem ma van és nem is holnap lesz.
Ezeket én tudom és belátom magammal kapcsolatban, ezért nem is akarom lekötni a figyelmét egy ilyen nőnek.
Ha ronda lennél, nem flörtölgetnének.
26 évesen azért nem vagy még öreg. :D
De top kekelino, hogy rinyálsz, hogy "csak" a nős pasik nyomulnak rád, de itt meg nem ismerkednél nem nős emberekkel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!