Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes nők után futnak a férfiak, míg másokat észre sem vesznek? Min múlik?
amikor az arcod, a testbeszéded vonzó a másik számára!
tehát sugárzik belőled az önbizalom (de nem túlteng!) és érzik azt, hogy "én szép vagyok" érzést sugároz a lány...
a negatív személyiség "én nem kellek senkinek" érzést sugároz, így tényleg nem is kell senkinek...
24F
Ha sza...rrá taktikázod magad,akkor futnak utánad mint a kskutya.De amikor szeretsz valakit nem mersz taktikázni,mert lehet túljátszod a szereped
A szép arc után ez a kovetkező.
Leginkább a nőies viselkedésen, na meg a jó külsőn.
Feltűnősködhet egy átlagos nő is, de csak magát fogja vele tönkretenni, mert csak idegesítő lesz ezáltal.
Aztán meg jön ide szidni a férfiakat, hogy mindegyik milyen szemét.
A nyitott és kedves nőket szeretik a férfiak. A megközelíthetetlen, elvan a kis világában nőket vagy a túl harsányakat annyira nem.
Két ugyan olyan kaliberű nőből ahhoz fognak lényegesen sokkal többen odamenni, vagy a szavaiddal élve észrevenni amelyik mosolygós, kedves, felveszi a szemkontaktust és aranyosan beszédes. Nem az, amelyik semmilyen irányban nem mozgat meg vagy látszik már az első pillantásnál, hogy túl sokat gondolkozik.
Találd meg a saját stílusodat. Ez az első és legfontosabb.
A második meg az, amikor a "homlokodra van írva" hogy jól érzed magad a bőrödben.
A kisugárzás... nos pl az a nő, aki folyton női társaságban van a barátnőivel, emiatt megközelíthetetlen és csak azt várja, hogy felszedje valaki, de soha nem tenne lépéseket önmaga. Az ilyen nő nekem nem vonzó.
A nagyszájú, "ki ha én nem?" típusú, harsány nők is taszítanak személy szerint.
Ellenben egy normális nő, akivel könnyű beszélgetni, nem nyomja a nő soviniszta baromságokat, hogy "a pasik így meg úgy", akihez bátran oda akar menni az ember, az egész más. Meg ha nem játszmázgat a kiszemelt, az is jó.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!