Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy férfi testének dísze a heréje?
Figyelt kérdés
Nekem jobban tetszik a herezacskó, mint a farok. A zacsi lehet lógós vagy tömzsi, kicsi vagy nagy, szőrös vagy borotvált. Lehet nyalogatni, bekapni a golyókat, vagy éppen csak puszilgatni, amíg a farok pihen élvezések között, esetleg orgazmus kontrollkor is el lehet itt időzni várakoztatás közben.2017. máj. 18. 14:35
11/17 anonim válasza:
Én imádom ha nyalogatják, bekapják a golyóim, ennél jobb érzés nincs
12/17 anonim válasza:
Jól látod, kérdező! Minden férfi testének dísze a heréje. Nem is értem, minek járnak fodrászhoz, minek gyúrnak, minek öltözködnek, stb. Csak ki kell csapni közszemlére a herét, aztán buknak rá a csajok...
13/17 A kérdező kommentje:
A neten találtam leírást a filterezésről. Filterezés: ernyedt, kissé lógó állapotú herezacskó (tea filter használatát imitáló) fel-le mozgatása egy hölgy nyitott szájában. Aranyos lehet... :o)
2017. máj. 19. 13:56
14/17 anonim válasza:
Ez a filterezés tényleg jól hangzik, de sajnos a barátnőm nem vonzódik a golyókhoz. :(
15/17 anonim válasza:
Nem szeretem ha bszogatják mert az kellemetlen lehet. Ha megszívják az olyan mint egy tökönrúgás...
17/17 anonim válasza:
a filterezés úgy a para, amikor fiú spanod kapja mattrészegen másik fiútól.
van méga pulykázás, mely szintén elterjedt haveri körökben, ha egy ember kiüti magát, ilyenkor a másik fiú a kiütött orrnyergére pakolja a csomagot.
priceless
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!