Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a nők testének az...

Miért csak a nők testének az elfogadásáért kampányolnak, a férfiak hol maradnak?

Figyelt kérdés

Ma is láttam a legnagyobb közösségi oldalon egy képet egy lányról, aki leírja hányattatott sorsának az apró elemeit és üzen a múltbéli, őt valamilyen szempontból negatívan megítélő ismerőseinek, hogy bekaphatják (ez a lényeg). A kommentelők pedig nem győzik agyba-főbe dícsérni, hogy végre valaki felszólalt, igazából gyönyörű, csodás a mosolya stb. Az irány szerintem abszolút jó (vagyis, hogy nem kell feltétlenül modellalkatúnak lenni és átlagosan, ducibban és lehet valaki vonzó), viszont úgy veszem észre, hogy egyesek kezdenek átesni a ló tulsó oldalára és azt állítják, hogy egy nő bármilyen alakkal gyönyörű, mert ő NŐ, és ha valaki beszól neki, akkor mlegkevesebb 20 ember támad vissza, bezzeg egy férfi szenvedjen az edzőteremben, mert ő csak izmosan lehet vonzó, a többi kategória csak a "ronda" fokozása. Hiányolom az egyensúlyt a dologban.

Én is nő vagyok és az öcsémen láttam, milyen rosszul esik neki, mikor sokszor nála szerintem jóval kevésbé csinos (most a szépség klasszikus fogalmáról beszélek)lányok koptatták le, hogy mit akar tőlük, nézzen magára(vékonyabb alkatú, heti négyszer pingpongozik és összehasonlítva a hurkás kiscsajokkal akik csak esznek meg sminkelik magukat, ő legalább mozog valamit), amíg nem talált egy normális lányt.

Mi a véleményetek?

(A kategóriát az olvasottsága miatt állítottam be)

2015. jan. 12. 17:43
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Itt a link: [link]
2015. jan. 12. 17:45
 2/35 anonim ***** válasza:
72%
Igazad van, lassan már minden csúnyácska nő is bombanőnek képzeli magát emiatt a dolog miatt. Meg ezek a nyálas kommentek amik a kép alatt vannak pl "I cannot express how beautiful this girl is" jajj hagyjukmár.. csak a szerencsétlen önbizalmát akarják ápolgatni, de közben egy hülye is látja h milyen kövér, és cseppet sem szép.
2015. jan. 12. 17:50
 3/35 To7ka ***** válasza:
58%

Olvass 9gag kommenteket. Mindenhol ez megy. Előbb valaki túlzásba viszi az evést, utána a fogyás helyett kifogásokat keres, a szép lányok szarul érzik magukat, mert ők is bántották a kövéreket vagy mert h ők nem azok, és együttéreznek, a kövérek meg naná, könnyebb ácsorogni egy táblával mint ugyanannyi idő alatt sportolni. Szóval utána túlzásba viszik az elfogadást. Majd jön az a rész, hogy kezd leesni az embereknek, hogy basszus, ez így nem is igaz amiért évek óta kampányolok (feminizmus helyett feminácizmus, az egészséges életmód helyett a kövér nők támogatása, a vegetáriánus étrend elfogadásából a minden elleni diéta (glükóz,stb stb szerencsére nem figyelem az új mániákat)). És akkor jön, hogy túlzásokba esünk, hogy mennyire rossz is ez így mind, vagy marad továbbra is a túlzott, DE az igazi feministákat imádjuk mert ők jók..

Rosetta tudósának a pólójának a mocskolása, és Emma Watson milyen jókat mond (valóban igaz). És csak a végleteket látjuk, mindig a másikat akarjuk elfogadni, de nem tudunk saját magunkba nézni, hogy hoppá, nekünk is kéne tenni valamit.

Itt a "csúnya vagyok és nem találok párt, mit tegyek?" kérdéseknél valahogy mindig az marad a végeredmény, hogy "áááh, inkább nyavajgok tovább, a világ szar úgy ahogy van, én nem tudok változtatni semmit..:/

2015. jan. 12. 17:52
 4/35 anonim ***** válasza:
73%

Mi a véleményem? Már megszoktam. Régen is így volt, még az ezredfordulón. Ugyanez igaz arra, amikor megtámad egy lány, elkezd ütögetni és te benyomsz neki egyet, akkor még te vagy a mocskos szemétláda.

Kép kapcsolódik:

[link]

Egy másik közösségi oldalon (egy bizonyos képtáblán) olyan dolgot írt egy amerikai orvos, hogy elképedtem. Volt egy dagadt nő, bement hozzá, hogy szeretne valami papírt kapni, hogy munkaképtelen (ott segély jár minden szarért), de az orvos azt mondta neki, hogy még nem olyan kövér, inkább segít neki lefogyni. A nő teljesen felháborodott és azt mondta neki, hogy csak akkor fizet ha elmondja, hogy mennyit kell még híznia ahhoz, hogy munkaképtelen legyen.

Az orvos nyelt egyet, elmondta neki, a nő visszajött egy-két hónap múlva és megkapta a papírját. Ilyen világban élünk. Könnyebb játszani az agyunkat, hogy így, megy úgy elfogadjuk magunkatt; mint tenni valamit a dolog ellen. Én is meghíztam az utóbbi fél évben, de nem fogadom el magam és játszom az agyamat. Ha lesz időm, megpróbálok lefogyni megint.

A lányok/nők meg bekaphatják. Még a legrondább kategória is olyan elvárásokat támaszt az ellenkező nemmel szemben, hogy elképesztő.

2015. jan. 12. 17:59
 5/35 anonim ***** válasza:
83%

Mindig lesz olyan ember aki empátiából megszánja a kövéreket akik hangot adnak annak hogy nekik "mekkora teher a kövérség", tenni semmit nem tesznek ellene de legalább ezt hangoztatják.

Nem kell messzire menni itt van a dagi celeb Molnár Krisztián... Folyton azon sír hogy kövér meg senkinek nem kell, de az hogy nem szlopálna éjjel nappal cukros üdítőt meg mozogna az eszébe se jut. A többi ember meg pátyolgatja mint valami óriás csecsemőt (mert az is)...

Szóval mindig lesz ilyen. Ha valaki leírja hogy neki mennyire szar a többi elkezdi vigasztalni. Ha leírod hogy te kövér vagy akkor azért, ha azt írod le hogy meghalt az aranyhalad akkor azért.

Szerintem szánalmas, de a többi ember ezzel mutat ,,empátiát''.

2015. jan. 12. 18:01
 6/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mind abszolút jókat írtatok, a kis képek pedig teljesen lefedik a valóságot.
2015. jan. 12. 18:12
 7/35 anonim ***** válasza:
0%
"abszolút jókat írtatok" - akarod mondani "tetszik, hogy ugyanaz a véleményetek, mint nekem"
2015. jan. 12. 18:15
 8/35 anonim válasza:
85%

Egyetértek az előttem szólókkal, csak annyit fűznék hozzá: azért a nők kapnak ekkora támogatást és nyilvánosságot, mert a férfiak a farkuk után mennek.

Bocs a fogalmazásért, de amíg az lesz a trend, hogy a nők ülnek egyhelyben és a férfiak kajtatnak utánuk a szex miatt, addig egyenes következménye lesz, hogy a monopolhelyzetben lévő fél (nők) gyakorlatilag a végletekig kitolják ezt a "szeresdmagad, mindenhogyszépvagy" dolgot, mert tudják, hogy még így is lesz, nem is kevés, akinek kelleni fognak és abból kiválasztják a legjobbat.

Az ember ilyen, minimális erőfeszítéssel akar maximális bevételt/nyereséget elérni. Erre kenhetünk mindeféle érzelmi maszlagot, de az egész alapvetően színtiszta üzlet, ami tudatosan vagy tudat alatt, de racionális szempontok mentén körvonalazódik. Az egyetlen, ami a változtatásra képes lenne, az, hogy a srácok közlik: kibírom szex nélkül hónapokig is.

Az egyes fétisektől (kövérimádók, szőrös nők klubja egyebek) eltekintettem.

2015. jan. 12. 18:23
 9/35 A kérdező kommentje:
Ha valaki ír ellenvéleményt, amit kellően megalapozott érvekkel alá is támaszt, azt is elismerem.
2015. jan. 12. 18:26
 10/35 anonim ***** válasza:
80%

Egy gondolatot hozzátennék a "fogadd el magad"-hoz.

Ezt vagy kövér nők mondják kövéreknek, vagy vékonyak a kövéreknek. Aki kövér az már nem igazán akarja hogy a másik lefogyjon, a vékony pedig nem tudja miről beszél.

Kövér-kövér felállásban: hogy nézne ki ha ő le tudna fogyni én pedig kövér maradnék? naneee fogadd el magad.

Vékony-kövér: hatalmas empátiával azt mondja hogy szép így is ha kövér aki pedig nem fogadja el az egy paraszt stb. A legjobb az lenne ha ezek a vékony lányok egy hétig kövérek lennének és utána mondanák hogy fogadd el magad....

(Legszomorúbb hogy néhányan el is hiszik hogy valaki kövéren szép pedig ez nem csak nem esztétikus de k*rvára egészségtelen is.)

2015. jan. 12. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!