Miért csak a nők testének az elfogadásáért kampányolnak, a férfiak hol maradnak?
Ma is láttam a legnagyobb közösségi oldalon egy képet egy lányról, aki leírja hányattatott sorsának az apró elemeit és üzen a múltbéli, őt valamilyen szempontból negatívan megítélő ismerőseinek, hogy bekaphatják (ez a lényeg). A kommentelők pedig nem győzik agyba-főbe dícsérni, hogy végre valaki felszólalt, igazából gyönyörű, csodás a mosolya stb. Az irány szerintem abszolút jó (vagyis, hogy nem kell feltétlenül modellalkatúnak lenni és átlagosan, ducibban és lehet valaki vonzó), viszont úgy veszem észre, hogy egyesek kezdenek átesni a ló tulsó oldalára és azt állítják, hogy egy nő bármilyen alakkal gyönyörű, mert ő NŐ, és ha valaki beszól neki, akkor mlegkevesebb 20 ember támad vissza, bezzeg egy férfi szenvedjen az edzőteremben, mert ő csak izmosan lehet vonzó, a többi kategória csak a "ronda" fokozása. Hiányolom az egyensúlyt a dologban.
Én is nő vagyok és az öcsémen láttam, milyen rosszul esik neki, mikor sokszor nála szerintem jóval kevésbé csinos (most a szépség klasszikus fogalmáról beszélek)lányok koptatták le, hogy mit akar tőlük, nézzen magára(vékonyabb alkatú, heti négyszer pingpongozik és összehasonlítva a hurkás kiscsajokkal akik csak esznek meg sminkelik magukat, ő legalább mozog valamit), amíg nem talált egy normális lányt.
Mi a véleményetek?
(A kategóriát az olvasottsága miatt állítottam be)
Mert a nők iszonyú nyomásnak vannak kitéve a külsejük miatt. Ezért is van az, hogy a nők nagy része nem szereti a saját testét, a férfiak ellenben simán elfogadják magukat úgy ahogy vannak. (Nem a mai tinikre gondolok) Az ismeretségi körömben azt látom, hogy 10 évnyi házasság, szülés stb után minden nő veszettül fogyózik és siránkozik a megereszkedett melle miatt stb. A férjek jól érzik magukat a kezdődő pocakjukkal, őszülő halántékkal és a huszon éves pipiket nézegetik, míg az asszony otthon stresszel és vadul válogat a szexi fehérneműk között, vajon melyikkel tudná a férje figyelmét még magára vonni?
Érveket akarsz? Képes vagy az összképet látni? Tudod, milyen sok anorexiás lány van aki gyűlöli a saját testét és kövérnek látja magát amikor a bordái már szinte átszúrják a testét? Tudod hány férfi csinálja ezt? Egy sem.
Azon kívül a női szépséget évek óta a vékony modell alkattal ábrázolják, azt sugallják. Aki eleve nem ilyen, a sok fogyókúrától yoyo effektustól szenved. A természetes szépséget csak kevesen kultiválják.
Én egyébkét mindkét nemnél pártolom, hogy fogadja el magát és éljen egészségesen, és mindenkinek kívánom, hogy találja meg azt a személyt aki elfogadja őt úgy, ahogy van.
Azok a lányok akik lekoptatták az öcsédet, nyilván a külsőségekre mennek. De lehet hogy csak arról van szó, hogy mivel ők maguk hurkás kiscsajok, nem akarnak olyan férfivel lenni aki vékonyabb náluk mert nem érzik magukat elég nőiesnek így. És ezzel szerintem nincs baj, ha csak ez az oka. Ha meg bunkók;magukra vessenek.
"Tudod hány férfi csinálja ezt? Egy sem."
Ezt hívják úgy, hogy csúsztatás. Az anorexia, bulimia és egyéb étkezési rendellenességek nemtől függetlenek, bárkinél kialakulhat. Ugyanúgy, ahogy a téves önkép is.
Mindkét nemen óriási nyomás van és úgy, ahogy a nők/lányok előtt is van egy minta amit mindenáron követni akarnak, ugyanúgy a férfiak/fiúk előtt is megvan az, amivé szeretnének válni (elég csak itt megnézni a rengeteg siránkozást. valahogy a lányok ritkábban sírnak, hogy nincs párjuk, mint a fiúk).
Jól érzik magukat a férfiak a kezdődő pocakjukkal? Igen, ha van feleség és gyerek. Ha nincs egyik sem, akkor ugyanolyan gyötrelmes, mint nőnek lenni, vagy még rosszabb.
Köszönöm itt a 13-as.
Igen itt a példa anorexia kezdete hogy is néz ki?
Kövér vagyok mert az osztálytársam/x,y lány olyan szép vékony én pedig nem. Női logika (nem az összes de jelentős rész) megoldás: Nem eszek meg hánytatom magam. Arra (szinte) egyikük se kövér a 170cm 55kg-hoz (csak hasamra ütöttem) csak nem formás. Hogy miért? Nem sportolnak.
A kövérségre és az anorexiára is megoldás lenne a sport, de ők nem esznek annak ellenére hogy egészségtelen csinálják ahelyett hogy heti 4-5 óra normális testmozgással formás/szép alakjuk lenne lesz egy 30kg tömegű csontváz+ bensőség (azt már mondjuk kár megjegyezni hogy az anorexiásoknak már mellük sem lesz).
Való igaz, hogy e leírtak dacára sokan elégedetlenek magukkal és az idő előrehaladtával a férfiakra inkább jellemző, hogy elégedettek magukkal mint a nők. Szerintem ez, ha az egyik válaszoló logikájából indulunk ki, azért van, mert megfordul a kívánatossági mérce. Egy középkorú, gyerekes anya nem olyan jó parti (mivel kisebb eséllyel mond le a családjáról), mint egy hasonló korú férfi, akinek elvileg jövedelme van (képes támogatni a nőt), képes volt támogatni érzelmileg-anyagilag a gyerekeit, vagyis nem lehet annyira rossz (itt mondjuk sokan figyelmen kívül hagyják, hogy ha el lehet szakítani a családjától, akkor mégsem annyira jó apa). Szerencsére az én szüleim szeretik egymást, és egyikük sem izgul jobban az alkata miatt, mint a másik (nincs is miért szerintem).
A diéta és annak a megkérdőjelezhető erdményessége pedig tapasztalatból tudom, hogy idegőrlő, viszont a sok sikertelen kísérlet után, hogy leadjam azt a bizonyos 6 kilót, elmentem sportolni. Heti négyszer, és a mérleg szerint "híztam", de sokkal jobban érzem magam és az alakom is jobb. Sajnálom azokat a lányokat, akiknél a diéta nem használ, de azért fenntartásaim is vannak, mert nem enni a könnyebbik út, mint megmozdulni.
[link] #tbm=isch&q=sexy+alcohol+ad
Tudod, miért kapcsolódik ez ide?
Mert ugyanezt nem dörgölik a férfiak orra alá állandó rendszerességgel - nem bombázzák őket látástól-vakulásig olyan reklámokkal, poszterekkel, filmekkel, zene klippekkel, videó játékokkal ahol (nők által) idealizált testű emberek/szereplők/karakterek vannak. Akármerre fordulnak Nem fognak dögös férfitestekbe botlani.
Holnapig sorolhatnám - bízom benne, tudod, mire gondolok.
Igazad van a férfiakat nem ilyenekkel bombázzák.
A férfiakat azzal bombázzák hogy úgy kell kinézniük mint Lazar Angelov és kb 20 centi alatt senki nem férfi.
Ennyit erről. Az érme másik oldala ha mondhatom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!