Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy férfi testének dísze a heréje?
Figyelt kérdés
Nekem jobban tetszik a herezacskó, mint a farok. A zacsi lehet lógós vagy tömzsi, kicsi vagy nagy, szőrös vagy borotvált. Lehet nyalogatni, bekapni a golyókat, vagy éppen csak puszilgatni, amíg a farok pihen élvezések között, esetleg orgazmus kontrollkor is el lehet itt időzni várakoztatás közben.2017. máj. 18. 14:35
1/17 anonim válasza:
Nem .
Szerintem a legszebb dísze az agya :)
Ha van neki nagy baj nem lehet :)
2/17 anonim válasza:
Én még sosem gondoltam a heréimre úgy, mint a testem díszére.
26 F
3/17 anonim válasza:
"Érdekes" egy test lehet aminek a dísze egy szottyadt, aszott, ráncos, szőrös bőrzacskó.
4/17 A kérdező kommentje:
14:46 : Jó, hát ha így mondod, lehet undi is. :o)
2017. máj. 18. 14:51
5/17 anonim válasza:
Hát inkább az arca,de ennyi erővel az ánusza is lehet,nemiszerv nem dísze egy testnel,semmilyen esetben sem.
6/17 anonim válasza:
Én közben elolvastam a kérdésed újból és szerintem félreértettem. Hogyha nem "a dísze" hanem "dísze a testnek" akkor igen, határozottan jobban néz ki egy férfi test herékkel, mint nélküle és szeresd csak őket nagyon! (Bár én fel nem foghatom, ki szereti, ha valaki bekapja a golyóit, nagyon rossz érzés.)
7/17 anonim válasza:
Mert a herék izgalmasak. Olyan sok alakot tudnak felvenni, mozognak :)
8/17 A kérdező kommentje:
Hát nem muszáj bekapni, ha valakinek érzékenyek. Lehet csak a zacskót csókolgatni is. Engem mindenesetre nagyon vonz.
Nemrég hallottam a "filterezés"-ről. Na, az lenne csak nekem való...
2017. máj. 18. 19:27
9/17 anonim válasza:
Mi az a "filterezés"?Világosíts fel kérlek.
10/17 anonim válasza:
Hát igen, a golyóitól férfi a férfi. Szóval átvitt értelemben, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!