Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A heti két szexet kevésnek érzem. Velem van baj?
A heti kettő szerintem normális.
Előtte iszogassatok némi bort. Kicsit spiccesen ő is jobban fogja bírni, nem megy el olyan hamar
Partnert kellebe cserelnunk. Marmint orokre, mert a csajom is pont ilyen mint a te pasid. S nekem is tobb kellene.
Merre elsz? ;-)
40f
Megunta veled a sexet neha jol jon neki de un teged !
En ugyan igy voltam a volt nommel
F22
Nincsen veled baj. S talán veled sem, bár eléggé úgy tűnik hogy nem törődik veled ne haragudj, plus eléggé töketlennek is. Lehet jó vele a szex de ha egyszer egy igazi férfival lennél, akkor már is máshogy látnád a dolgokat.
Kevés-e, nem kevés kinek mennyi igénye van rá. Az a baj inkább hogy amikor neki nincs hozzá kedve akkor sem tesz kedve. Én sem vagyok az aki non--stop szexelne néha 1-2 napra rám jön ha sokáig nem találkozunk de utána már elvagyok a naponta/két naponta egyel, de azért ha csak nem hányok a puncitól és a barátnőm be van indulva egy szívesen megujjazom vagy hasonló azért az nem olyan fáradalmas így azért kicsit könnyebb, de mi szerencsére hasonló igényűek is vagyunk (szerintem).
Beszélgess a pároddal, találjatok közös megoldást, ez a kapcsolatok lényege hogy együtt oldjátok meg kompromisszumokkal a gondokat. Másképp egész biztos nem lesz hosszú életű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!