Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretik a sok szexet? Nem esik jol nekik? Mindig romantikára es szerelemre vágynak? Ha a fiú mondja hogy kanos akkor azt mondja hogy csak a szexre gondol?
Ha a szex nem dugas hanem megvan a korites hozza akkor szeretjuk !
De ha nem elvezzuk akkor miert szexelnenk?
Ha teszem azt soha nem tudnal elevezni szex vegen akkor te is elunnad es megutalnad !
Én is szeretem a sok szexet, de csak szerelemből a párommal.
33 N
azért, mert engem idegesített vele a párom, amíg volt. kicsi igényem van, sőt szinte semennyi. és engem fárasztott, hogy állandóan "túl kell lennem rajta", muszájból kellett csinálni mindig. addig cseszegetett, míg be nem adtam a derekam, persze közben simán néztem az órát, vártam mikor lesz vége. romantika, szerelem szép dolgok, csak idegesítő ha máshogy nem tud hozzámérni, csak úgy, mint egy szextárgyhoz. fárasztó volt, hogy minden ölelésből este muszáj szexnek lennie. nem mertem már hozzáérni az exhez, mert nem akartam szexelni. ő meg hát persze erőltette. a kanosságotok szerintem szimplán gyerekes viselkedés, cinkes, ha nem tudtok rajta uralkodni. .
de persze nem minden nő gondolja így, reméljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!