Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki manapság, hogy szükségem van szerelemre is a szexhez? Nálatok ez hogy megy?
Valószínüleg mélyebb érzéseid vannak a párod iránt az átlagnál!
De ez nem hátrány!
A legtöbben már nem így vannak vele szerintem, de én is ilyen vagyok. A lányok akiknél ez szóba került inkább pozitív dologként fogadják, a fiúk ( legalábbis a barátaim, haverjaim ) meg nem hiszik el. :D
De amúgy szerintem se ciki, sőt.
én is ilyen vagyok. mégis mindenhol megkapom, hogy jajjj nem kéne ilyen prűdnek lennem. hát prűd az anyátok valaga! nekem máshogy nem megy. nekem a szex egy nagyon érzelmi alapú dolog. akitől nem nyer viszonzást a szerelem, azzal nekem úgysem lesz jó. ja, és csak kapcsolatban vagyok rá hajlandó. sokak szerint én is ciki vagyok, de azért nem tud érdekelni, mert ha én egyszer így működöm, nem fogok azért átváltozni, mert másnak ez az elvárása felém.... nem is tudnám megtenni.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!