Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki, ha 30-as pasiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha 30-as pasiként mostanában sokat gondolok rá, hogy milyen lehet szűz lányt nyalni?

Figyelt kérdés
Mindig az érettebb nők vonzottak, és most mintha valami elromlott volna bennem.
2016. nov. 17. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
41%

dehogy ciki

és 30 asként egy rakás esélyed van összeszedni pl 20 éves jó csajt aki szűz.

úgyis menő mostanában ez: 35 vagyok, kopasz, kigyűrt, cabrio bömössel, és az összes 17 éves lécrehúzza :D

2016. nov. 17. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Én 30+-os pasi vagyok, nincs kocsim! Nem vagyok tele és mégis már több tini barátnőm és szexpartnerem is volt! Nem minden lány a pénzre és a kocsira megy! Vannak normális lányok is :) Én imádom a tiniket és remélem lesz még sok tini lányhoz szerencsém:)
2016. nov. 17. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Úristen! Felnőtt férfiak és tiniket kamatyolnak! Ez nagyon gáz!
2016. nov. 17. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem :D

Én meg tini vagyok es kifejezetten az idősebbek jöhetnek csak szóba :)

Meg több ismerősöm(férfi) is ugyan így van ezzel ahogyan te, szerintem nem gáz egyáltalán :)

L

2016. nov. 17. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Na hát én meg ilyet nem tapasztaltam, lehet, hogy rossz lányokkal találkoztam?

Pedig meg szokzak nézni! A 4-es számú válaszoló lány írhatna nekem, hogy megmondja mi a helyzet velem! :)

2016. nov. 18. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!