Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ezt mennyire tolerálnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezt mennyire tolerálnátok?

Figyelt kérdés

Ha a párotok vagy szexpartneretek felvetné hogy szeretné kinyalni a popsitokat wc-zés után. Belemennétek vagy abszolút taszítana titeket vagy el is hagynátok ilyen vágyak miatt?

Szexben elég szubmisszív férfi vagyok, ezt élvezem és egyik nagy álmom hogy ilyenben részem legyen, de nem akarom, hogy ez egy jövőbeli kapcsolatom rovására menjen.

2017. máj. 12. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Én élvezném.
2017. máj. 12. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Én nem hagynám.
2017. máj. 12. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem.

Mint ápolónő túl mániám a tisztaság

És ilyen hülye pasival nem is járnék

Pláne ha még sub is. Töketlen :D

2017. máj. 12. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Az én seggemet ne nyalogassa senki!
2017. máj. 12. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

Mi a f....

[link]

2017. máj. 12. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Csak hasmenés után.
2017. máj. 12. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Na ne már....:DDD Ez azért durva. Én nem mennék bele ilyenbe és kiábrándító lenne ha a párom erre vágyna.
2017. máj. 12. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Betegség.
2017. máj. 12. 23:21
 9/11 anonim ***** válasza:
22%
Á hagyd a francba!Fogalmuk sincs arról,hogy ez fetisiszta vágy,amit az ember nem csinálna akárkivel.Részvétem azoknak a férfiaknak,akiknek a barátnőjük/feleségük körömszakadtáig ragaszkodik a klasszikus szexhez és semmi új,esetleg mocskosabb dolgot nem akar kipróbálni.Ha így akar leélni egy életet,akkor másik partnert kell keresni.Olyant,aki nem akar korlátok közé szorítani.A tendencia is ez.Ma már nincs holtomiglan.
2017. máj. 13. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
Értem én a fétiseket, de csak bizonyos szintig tudom tolerálni, ill.azonosulni a mögötte valókkal. Ezzel pl.nem menne.
2017. máj. 13. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!