Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi az amit még felvenn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XX21 kérdése:

Lányok! Mi az amit még felvennétek a párotok kedvéért, és mi az ami már kiborítana bennetek/nem tolerálnátok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például a latex ruhákra, a nyakörv, szőrme, bőr cuccok... Mi az ami nektek belefér/nem fér bele vagy még élveznétek is?
2016. márc. 3. 21:03
1 2
 1/11 VirágésBence ***** válasza:
68%
Az erényöv nekem kizárt, de ruhában bármit
2016. márc. 3. 21:05
 2/11 A kérdező kommentje:
És ha nem csak a vastag betűs részt olvasnád el?
2016. márc. 3. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

bor szerko oke.

nyakorvet tudod kire pakolgasson..:D

L

2016. márc. 3. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A kis stréber, hogy jelentgeti a válaszokat, amik nem tetszenek neki, figyeljétek már!

Amúgy nem mindegy neked, kinek mi fér bele? Úgyis teljesen más lesz az illető, akivel dolgod lesz, mint akik itt válaszolnak.

2016. márc. 4. 20:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem is azért írtam ki s kérdést
2016. márc. 5. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
latex ruha, bőr cuccok és nyakörv is volt már
2016. márc. 7. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:
otthonka
2016. márc. 7. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

a felsoroltak közül bármit simán, ha őneki ez tetszik...

sose értettem h mi a nehézség ebben egyeseknek, a párjuk kedvéért felvenni ezt-azt...

azt még megértem, h egy duci csaj nem akar szűk latexet felvenni, és azt is megértem, h ezek közül van ami tök drága, azt vegye meg a pasi (én is így vagyok vele - bár néha saját pénzemből is meglepem vmivel)

de számomra érthetetlen amikor valaki befeszül ilyeneken, meg betegesnek tartja, hiszen ezek tök ártalmatlan dolgok. sztem ez inkább arról szól h lesz . rja a párja érzéseit. Mondjuk lehet h másokat ezért csalnak meg folyton, engem meg soha :D

23/L

2016. ápr. 22. 16:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Van benne valami
2016. ápr. 22. 17:10
 10/11 anonim ***** válasza:

A nyakörvet levéve simán felvenném őket.

21/L

2016. máj. 28. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!