Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az amit még felvennétek a párotok kedvéért, és mi az ami már kiborítana bennetek/nem tolerálnátok?
bor szerko oke.
nyakorvet tudod kire pakolgasson..:D
L
A kis stréber, hogy jelentgeti a válaszokat, amik nem tetszenek neki, figyeljétek már!
Amúgy nem mindegy neked, kinek mi fér bele? Úgyis teljesen más lesz az illető, akivel dolgod lesz, mint akik itt válaszolnak.
a felsoroltak közül bármit simán, ha őneki ez tetszik...
sose értettem h mi a nehézség ebben egyeseknek, a párjuk kedvéért felvenni ezt-azt...
azt még megértem, h egy duci csaj nem akar szűk latexet felvenni, és azt is megértem, h ezek közül van ami tök drága, azt vegye meg a pasi (én is így vagyok vele - bár néha saját pénzemből is meglepem vmivel)
de számomra érthetetlen amikor valaki befeszül ilyeneken, meg betegesnek tartja, hiszen ezek tök ártalmatlan dolgok. sztem ez inkább arról szól h lesz . rja a párja érzéseit. Mondjuk lehet h másokat ezért csalnak meg folyton, engem meg soha :D
23/L
A nyakörvet levéve simán felvenném őket.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!