Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mekkora bűn szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mekkora bűn szerintetek?

Figyelt kérdés

Na az a helyzet, hogy keresem a típust, akit szeretnék kifogni, de egyszerűen nehéz ilyet találni. Viszont addig sem lehet aszkéta módon élni. A k**vázás baromira derogál, szóval megfűzök, olyan lányokat is akik egyértelműen esélytelenek. Az első perctől tudom, hogy taszít a személyisége, nem tudnék vele közösen működni, hazugság és ámítás az egész, de a teste és az odaadása kell.

Azért figyelek, hogy ne padlózzak érzelmileg senkit, a szokásos tapló vagyok, aki fel sem hív utána.

2017. máj. 11. 14:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

milyet szeretnél találni és miért nehéz ki fogni, nem leeht, hogy a te hozzáállásoddal van baj?

Amúgy én azzal értek egyet, hogy nem persze nem bűn, főleg ha tényleg nem teszel úgy mintha érdekelne, elvégre végülis nem hitegeted, de ez téged nem ürít ki lelkileg? (félre ne értsd, nem b*szogatásból, csak ezek a kérdések felmerültek bennem :D)

2017. máj. 11. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Járjál bulizni, csináld részeg csajokkal, abból nem lehet baj.
2017. máj. 13. 21:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!