Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nekem csak a szép csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem csak a szép csajok jönnek be de rám azt mondják hogy nem vagyok egy matyóhimzés mit csináljak ha nem akarok kompromisszumot kötni, mert aki nem tetszik azzal minek a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
egyszerüen igy gondolkodom, nem értem hogyan lehetne párkapcsolat olyannal aki nem tetszik, lehet hogy retardált vagyok?

tegnapelőtt 19:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
56%
Igények lehetnek, de mindig a nő választ.
tegnapelőtt 20:04
 2/35 anonim ***** válasza:
73%
Nem ,ne gyere össze olyannal aki nem tetszik!
tegnapelőtt 20:12
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Legyen igényed. De szokj hozzá a csalódáshoz.
tegnapelőtt 20:12
 4/35 anonim ***** válasza:
32%
Nyilván retardált vagy, de a viccet félretéve: ezzel én is így vagyok, aki nem tetszik arra nem is áll fel... Hiába kínálgatnak ilyen meg olyan kurvákat ha bűnronda és aszott mindegyik. Lehet vannak olyanok akiknek mindegy mi az csak lyuk legyen ahová bedughatják, de szerintem ez egyáltalán nem normális. És most ezzel nem a csúnya lányokat akarom megbántani, az Ő helyzetük is nehéz és ezt meg tudom érteni, de szerintem Ők sem éppen egy Hókuszpók stílusú alkesz vízvezetékszerelőre vágynak, ez majdnem biztosan így van. Tedd meg ami tőled telik, változtass magadon amennyire képes vagy rá és amennyire sikerül aztán pedig reménykedj. Ha nincs más választás akkor minden csajszinál be kell próbálkozni, szégyenérzet és erkölcsi intelmek figyelembevétele nélkül. És lehet majd valamelyik be fog jönni, ha meg nem akkor ez van, tanulj meg szenvedni és reménykedj ameddig világ a világ...
tegnapelőtt 20:14
 5/35 anonim ***** válasza:
49%
Attól függ ha nem vagy torz, akkor lehet esélyed, bár nekem még nem volt barátom így nem tudom mennyire lenne kizáró ha picit csúnyább a fiú
tegnapelőtt 20:17
 6/35 A kérdező kommentje:
Miért normálisaknak feláll arra is aki nem tetszik nekik? Hogyan csináljátok, mondjátok már el légyszi.
tegnapelőtt 20:18
 7/35 A kérdező kommentje:
5-ös és ha torz vagyok akkor dögöljek meg?
tegnapelőtt 20:19
 8/35 anonim ***** válasza:
83%
Nem, de szebb lányként azért nem fogok olyan fiút választani aki torz. Azt szokták mondani hogy hasonló hasonlóhoz.
tegnapelőtt 20:20
 9/35 anonim ***** válasza:
89%
Ne egymást gyilkolátok, hanem azt próbáljátok meg kitalálni mi lenne a helyes megoldás...
tegnapelőtt 20:23
 10/35 anonim ***** válasza:
94%
És egy teljesen átlagos lánnyal se jönnél össze? Nem csak fullosak és rondák vannak. Van olyan is, aki nem gyönyörű, csak átlagos. Én is ilyen vagyok és tisztában vagyok vele, hogy nem lesz fullos pasim, de nem csak ezt kell nézni.
tegnapelőtt 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!