Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nekem csak a szép csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem csak a szép csajok jönnek be de rám azt mondják hogy nem vagyok egy matyóhimzés mit csináljak ha nem akarok kompromisszumot kötni, mert aki nem tetszik azzal minek a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
egyszerüen igy gondolkodom, nem értem hogyan lehetne párkapcsolat olyannal aki nem tetszik, lehet hogy retardált vagyok?

jan. 28. 19:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
63%
7# nem,de mit vársz? Rólad ugyanígy gondolkodnak a szép nők
jan. 28. 20:24
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Sokat tudsz tenni a magad érdekében. Kezdj el edzeni, igényesen öltözni, hajadat lődd be mindig stb. Ha egy elhízott igénytelen férfi vagy akkor senki nem fgo veled szóba állni. És tényleg mérd fel a helyzetet, mert hiába a szép nők jönnek be, ha rád sem néznek, egyszer úgy is lejjebb kell adnod, mert semmi esélyed nincsen.

Igazából nincs választási lehetőséged. Szép lányt nem kaphatsz meg, lehet, hogy az átlagosoknál is úgy kell kifognod, hogy valakinek bejöjjél.

jan. 28. 20:27
 13/35 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy maximum beszélgetnék vele aztán ennyi..nem lenne se szex meg kapcsolat sem. Ismerem magamat. Egyszerüen nem menne.
jan. 28. 20:39
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyedül maradsz
jan. 28. 20:40
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg tökmindegy, mert így is úgy is szingli maradsz. Vagy milyen választ vársz? Ha csak nem vagy milliomos, akkor nem lesz szép barátnőd. Akkor is az a baj, higy csak a pénzed miatt van veled.
jan. 28. 20:41
 16/35 anonim ***** válasza:
73%

Ja, ahogy a 12-es írja, pattintsd ki magad szolidan. Vegyél menci ruhákat, csináltass pacek frizurát. Akkor összejöhetsz egy lánnyal, aki ki van kerázva, de naturba úgy néz ki, mint akivel a rossz gyerekeket ijesztgetik. Tele van ilyenekkel a pláza.

Figyelj, ha nincs különleges egyéniséged, vagy emberileg nem vagy átlagon felüli, nagyon nehéz lesz top 10-es barátnőt találni. Ha jó lenne a dumád és értenél a női lélekhez, esetleg egy önbizalomhiányos szerencsétlen, de amúgy jó alakú, helyes pofijú nőt még be tudnál fűzni, de ennek sok hátulütője van.

Szerintem barátkozz meg a gondolattal, hogy hasonló kategóriájú nőkkel tudsz ismerkedni, mint amilyen te is vagy.

jan. 28. 20:47
 17/35 A kérdező kommentje:
kalap szar ez az élet. De hogyan amikor nem tetszik. Ezt nem értem, ha barátról van szó akkor nem érdekel a kinézete, de ha a párom lesz akkor hogyan hagyjam ezt figyelmen kivül.
jan. 28. 20:50
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
És ő hogy hagyja figyelmen kívül, hogy ronda vagy?
jan. 28. 20:51
 19/35 anonim ***** válasza:
47%

Hát akkor kezdemenyez neked tetsző szép lány felé.

Miért akaraz beszélgwtni olyannal aki nem tetszik?

jan. 28. 20:56
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy retardált, abból nem lesz soha boldog kapcsolat, ahol nincs jelen vonzalom, ahol sérti a szemedet a másik látványa. Tapasztalatból tudok nyilatkozni, bár nőként. Kérdés, hogy a szép lányok nálad kiket jelentenek. Egy átlagos nőben a legtöbb férfi már talál valamit, ami megfogja, de ha nálad csak az instamodell kategória jöhet szóba jelenleg, akkor lehet valid tanács az, hogy vedd észre a többieket is.
jan. 28. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.